Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 04 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 24/2/2014

El CW Sant Adrià engega el març l’escola de waterpolo Iván Pérez
- Entre els objectius, difondre els valors de l’activitat física i l’esport.

Iván Pérez (segon per la dreta), durant la seva visita al Club Waterpolo Sant Adrià al Saló Adrilàndia 2014. Foto: Martí OliverEl president del Club Waterpolo Sant Adrià, Daniel Gómez, ens parla del projecte més ambiciós ideat per l’entitat adrianenca: l’escola de waterpolo Iván Pérez. L’exjugador internacional, que recentment ha estat el seleccionador de Veneçuela, tenia ofertes per tornar a jugar a la Divisió d’Honor espanyola, però finalment s’ha embarcat en el projecte del club adrianenc.

“Portàvem un parell d’anys darrera del projecte de l’escola de waterpolo, que no només és un projecte esportiu, sinó també educatiu, perquè volem fer arribar a tothom els esports aquàtics des d’un altre punt de vista més captivador”, explica David Gómez. Fomentant els valors de l’esport i els beneficis de l’activitat física, entre d’altres.

El president del club explica que s’ha incrementat molt el nombre de persones interessades a practicar waterpolo. La prova és que s’ha passat de tenir només un equip a tenir dos masculins sèniors i un de femení (que ha guanyat tots els partits que ha disputat a la lliga). Un interés que ha arribat també als més petits. “Molts nens ens havien demanat informació per poder formar part del club, però com que els entrenaments són a partir de les 21 hores era molt complicat per ells poder entrenar”. Així que, quan van saber que Iván Pérez tornava a Espanya, es van posar en contacte amb ell el desembre passat. Van parlar també amb el consistori per presentar el projecte de l’escola, una idea que mai s’havia pogut tirar endavant arreu de la comarca. Tant a l’exjugador com el consistori els hi va agradar la idea i el club es va posar en marxa perquè tot estigui llest el mes de març.

Els entrenaments es duran a terme al Complex Esportiu Marina Besòs, de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 h., i estaran destinats a nens i nenes nascuts a partir de 2007. Es té previst que a partir del setembre començaran les classes dels equips benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil formats amb els nens i nenes apuntats a l’escola. I, a partir d’ahí, entrar en competició federada. A més, en el marc de l’escola es duran a terme campus i clínics de warterpolo en els mesos d’abril i juliol.

En principi Iván Pérez serà l’entrenador dels inscrits al campus, però en el futur serà el director tècnic i coordinador dels diferents equips del CW Sant Adrià.

 

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala