Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 24 de Gener de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 4/2/2014

Els Mossos d'Esquadra desmantellen un punt de venda d’heroïna i cocaïna a Sant Adrià
- A l’operació policial es van detenir dues persones, una de les quals va ingressar a presó, i es van intervenir 78 paperines

Els Mossos d'Esquadra desmantellen un punt de venda d’heroïna i cocaïna a Sant Adrià.Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra han efectuat una entrada judicial a un pis de Sant Adrià que ha permès detenir dues persones per un presumpte delicte de tràfic de drogues i intervenir 78 paperines amb heroïna i cocaïna preparades per a la seva venda en forma de monodosis.

Els detinguts són un home i una dona de 63 i 33 anys d'edat respectivament, de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Adrià. Es dóna la circumstància que l'home ja tenia antecedents per delictes contra la salut pública.

A principis del mes de gener, els agents havien tingut coneixement de la existència d'un pis al carrer Llevant on s'estaria traficant amb drogues. Arran d'aquesta informació es va realitzar una investigació minuciosa que va permetre confirmar l'activitat d'aquest habitatge com a punt de venda de droga.

Per tal de detenir les persones implicades es va sol·licitar al Jutjat d'Instrucció Núm.3 de Badalona un manament d'entrada i perquisició judicial a l'immoble que el jutjat va complimentar.

L'entrada judicial a l'habitatge es va efectuar el passat dilluns 27 de gener a les 11:00 hores i hi van participar efectius de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Badalona, efectius del grup de Proximitat de la comissaria de Sant Adrià de Besòs, amb el suport de l’Àrea Regional de Recursos Operatius, per tal d’accedir al domicili i mantenir l'ordre públic. Durant l'operació també hi va participar la Unitat Canina per tal d'efectuar la recerca de les drogues a l'escorcoll de l'habitatge.

Com a resultat de l’operació es van poder intervenir 78 paperines de cocaïna i heroïna, uns 350 euros en efectiu i altres indicis relacionats amb el tràfic de drogues. En el moment d'entrar al pis els detinguts van intentar desfer-se de la droga i la van llençar a dins d'una sabatilla per la finestra, però agents que es trobaven al carrer assegurant l'operació van poder recuperar-la.

Durant la diligència d'entrada i escorcoll del domicili no s'han produït incidències destacades a excepció del llançament d’ous per part dels veïns de l'immoble del davant contra les furgonetes policials.

Els detinguts van passar a disposició judicial l'endemà de l'operació, el dia 28 davant el Jutjat d'Instrucció Núm.3 de Badalona, jutjat en funcions de guàrdia, el qual va decretar llibertat amb càrrecs per a la dona i ingrés a presó per l’home.

 

 

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala