Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 13 de Desembre de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 24/1/2014

Acord amb l’empresa Expo-Rigging perquè incorpori a la seva plantilla a 10 persones de difícil ocupabilitat
- Els nous treballadors han estat proposats pel Servei d’Integració Socio Laboral depenent de l’Àrea de Serveis Socials

L’Ajuntament de Badalona arriba a un acord amb l’empresa Expo-Rigging perquè incorpori a la seva plantilla a 10 persones de difícil ocupabilitat. Foto: Comunicació BDNL’Ajuntament de Badalona ha arribat a un acord amb l’empresa Expo-Rigging perquè aquesta incorpori a la seva plantilla a 10 persones de difícil ocupabilitat. Els nous treballadors han estat proposats pel Servei d’Integració Socio Laboral depenent de l’Àrea de Serveis Socials.

L’empresa Expo-Rigging és líder en la realització de feines a alçada, com per exemple el muntatge d’estructures per a grans esdeveniments. També s’encarrega de formar professionals en aquest mateix sector. Els 10 treballadors han estat contractats per a la realització temporal de feines de verificació i control de qualitat. Dels 10 nous contractats, 8 són persones amb discapacitat.

El Servei d’Integració Socio Laboral (SISL) de l’Ajuntament de Badalona és un servei adreçat a persones aturades usuàries dels serveis socials de la ciutat i en situacions socials de risc d’exclusió. Els destinataris són persones amb discapacitat, famílies monoparentals i/o nombroses, aturats de llarga durada amb especials dificultats per tornar-se a ocupar, joves sense formació específica, famílies en situació imminent de desnonament i qualsevol altra persona en una situació d’especial vulnerabilitat.

El servei també proporciona assessorament a empreses sobre els beneficis que comporta contractar aturats en situació d’exclusió social i s’ocupa de la intermediació laboral posant en contacte a empreses amb aquests treballadors. Aquest ha estat el cas de l’acord amb Expo-Rigging, empresa que ja ha manifestat la seva intenció de continuar col·laborant amb el SISL per a la contractació de més aturats en situació d’exclusió social.

La regidora de Serveis Socials i Salut, Sònia Egea, ha comentat que “el retorn al mercat de treball de les persones aturades ateses al SISL suposa no solament un incentiu econòmic pel mateix candidat i el seu entorn familiar, sinó que sol tenir una repercussió molt positiva sobre el seu estat d’ànim i motivació”. “Es tracta, en molts casos, d’aturats de llarga durada que han vist molt dificultat el seu accés a un lloc de treball durant aquest període de crisi”, ha afegit la regidora.Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala