Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 04 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallarès - Sant Adrià de Besòs - 13/4/2010

“Sabies que… tu ets important?”

Andreu Toneu i Gregorio Belmonte durant la presentació de la campanya a la premsa. - Foto: Montse PallarèsAmb aquest lema s’inicia la nova campanya educativa de la ciutat impulsada pel Projecte Educatiu i des del Pla Educatiu que s’està desenvolupant conjuntament amb el Departament d’Educació. La campanya pretén crear un clima on es vegi la importància de la participació de pares i mares en l’educació dels fills.

L’objectiu primordial de la campanya és precisament aquest, el de conscienciar a les famílies de la rellevància del seu paper en l’ensenyament i la formació dels estudiants. La clau per desenvolupar aquesta tasca és l’apropament de la família a la feina educativa de l’alumne més enllà de les seves condicions socials, econòmiques o culturals. Tanmateix, es proposa valorar de forma positiva el procés escolar i sobretot promoure la participació, crítica i opinió de les famílies.

Els quatre espais d’actuació són les unitats familiars, els alumnes, les entitats de caire esportiu i de lleure i els centres educatius. La implicació d’aquests actors dins de la campanya és vital pel seu bon funcionament i per l’obtenció d’uns resultats òptims. Els materials de sortida són els pamflets, díptics i pancartes perquè la gent comenci a conèixer els recursos dels que disposa i com pot participar-hi. A més, la campanya “Sabies que...tu ets important?” és un projecte a llarg termini, on paulatinament i en dos anys es pretén actuar de forma directa en moments clau del curs escolar, com poden ser activitats al Nadal, orientació a l’últim curs de l’ESO o l’inici del cursImatge de la campanya "Sabies que...tu ets important?" vinent.

És, per tant, una campanya de sensibilització a la ciutadania i una crida a la reflexió per part de les famílies i els centres, i com aquests components socials poden conscienciar-se sobre el seu paper educatiu. Els centres del marge dret Mediterrani, Cascavell i Fòrum ja estan treballant des dels claustres aquesta relació família-escola, i de l’anàlisi resultant es podran marcar noves estratègies de cara al setembre. L’acte de presentació de la campanya a la ciutadania tindrà lloc aquest divendres a les 17.30 hores a la Plaça de la Vila, i es comptarà amb la presència de Gregorio Belmonte, regidor d’educació del consistori adrianenc, Andreu Toneu, director de la Zona Educativa Sant Adrià de Besòs i Jesús María Canga, alcalde de la ciutat.

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala