Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 12 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 17/12/2013

El Consorci Badalona Sud, la Fundació “la Caixa” i la Fundació Intermèdia signen un acord per promoure la integració laboral de persones en risc d’exclusió social
- 23 empreses i agrupacions empresarials de tot tipus de sectors participen en la iniciativa

El Consorci Badalona Sud, la Fundació “la Caixa” i la Fundació Intermèdia signen un acord per promoure la integració laboral de persones en risc d’exclusió social.L’alcalde de Badalona i president del Consorci Badalona Sud, Xavier Garcia Albiol; el director de l’àrea social de la Fundació “la Caixa”, Marc Simón; i el director de la Fundació Intermèdia, Marc Carbonell; han signat avui un acord per sumar esforços en favor de la integració laboral de persones en risc o situació d’exclusió a Badalona. L’acte ha comptat també amb la presència del director general d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família, Ramon Terrassa. 23 empreses i agrupacions empresarials de tot tipus de sectors participen en aquesta iniciativa.

El projecte, que porta per títol Incorpora Badalona Sud, ofereix assessorament a les empreses i organitzacions empresarials adherides, així com suport integral en el procés de contractació i incorporació de persones en risc o situació d’exclusió al món laboral, entre altres accions.

L’objectiu és sumar esforços entre el sector públic i el privat en favor de la integració laboral de persones desfavorides i propiciar la creació d’un territori socialment responsable a Badalona, on les empreses i organitzacions vinculades al territori d’actuació contribueixin a la millora de l’entorn i la qualitat de vida de la ciutadania.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que “a través del treball conjunt d’entitats públiques i privades i la implicació en actuacions de desenvolupament es pot aconseguir que les persones que viuen en una determinada zona tinguin millors expectatives de futur”.

Les empreses adherides al conveni són: Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació de l’Ajuntament de Badalona, Federació d’Empresaris de Badalona, Gremi d’Instal·ladors del Barcelonès Nord, Gremi d’Hosteleria i Turisme del Barcelonès Nord-Maresme Sud, Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Delegació al Barcelonès Nord de la Cambra de Comerç de Barcelona, Centre Comercial Màgic Badalona, Caixa Empresa: Centre d’Empreses de Badalona-Maresme, Aritex, Garmin, Makro, Mercadona, Grup Giró, Federal Mogul, Enrique Tomás, Rafael Hoteles, Tusgsal, Toys’r’us, Leroy Merlin, Blau Neteges, Barna Asistent, Ikea i Supermercats Día.

L’acord s’emmarca en el programa d’integració laboral de l’Obra Social “la Caixa”, Incorpora, que fins al moment ha facilitat 2.595 llocs de treball a la província de Barcelona gràcies al compromís de 854 empreses barcelonines i de 67 entitats socials. El programa es dirigeix a col·lectius desfavorits, com persones amb discapacitat, aturats de llarga durada, joves en situació de vulnerabilitat o dones víctimes de la violència de gènere, entre altres.

A més, amb el projecte Incorpora Badalona Sud s’intensifica l’acció de l’entitat financera a la zona, ja que hi desenvolupa també el programa CaixaProinfància, dirigit a l’atenció a famílies amb nens de 0 a 16 anys en situació de vulnerabilitat. L’Obra Social també compta amb el suport del Consorci Badalona Sud per desenvolupar aquesta iniciativa.

 

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala