Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 27 de Gener de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 14/11/2013

Nani Navarro presenta la quarta part del curtmetratge "Amor entre cadiretes"
- Demà, a les 20 hores, a la galeria d'art Marcs

Demà, a les 20 hores, a la galeria d'art Marcs de Badalona, presentació de la quarta part del curtmetratge de Nani Navarro "Amor de cadiretes".Aquest divendres 15 de novembre, a les 20 hores, la galeria d’art Marcs de Badalona (Av. Martí Pujol 109) és el centre d'una interessant proposta artística oberta al públic. L'artista barcelonina Nani Navarro, presenta la quarta part del seu curtmetratge Amor entre cadiretes, juntament amb una exposició relacionada. Segons comenta Navarro, "ho vaig estrenar al Japó fa un any, però la peculiaritat d’aquesta vegada és que no ho havia fet mai abans presentant també les obres originals exposades".

Nani Navarro (Barcelona, 1977), llicenciada en Filologia Eslava per la Universitat de Barcelona i autodidacta en Belles Arts, acaba d’arribar de Polònia on aquest setembre ha realitzat una exposició individual al Museu d'Art de Jaroslaw. Com a pintora, ha desenvolupat una innovadora i creativa tècnica sobre alumini, barrejant diferents materials, creant espais de llum, color i bellesa sobre el metall. Però dins de la seva obra pictòrica destaca la peculiaritat d'utilitzar el recurs cinematogràfic del curtmetratge per presentar les pròpies obres. En qualsevol cas, l'objectiu de la seva pintura és “expressar bellesa, desordre en equilibri, color, formes abstractes de gran expressió”.

La seva carrera meteòrica no ha parat de créixer des de l’any 2000, exhibint en museus de categoria internacional i guanyant diferents concursos. Entre d’altres honors, ha rebut el Premi Europeu Cultura i Cilvita de Noves Signatures d'Art Contemporani (Roma, Itàlia) i el Premi Cartell de la FIEC 2012 de Catalunya Exterior. La seva trajectòria artística s'ha vist molt influenciada pels seus llargs períodes de residència a l'estranger (Rússia i Polònia), així com pels seus nombrosos viatges, font contínua d'inspiració i enriquiment de la seva obra.

Lligat amb Badalona, Navarro ja havia exposat la seva obra a la galeria Marcs de la ciutat amb la mostra “Cap Capoll, tot Flors”, l’any passat. I entre l’any 2000 i 2001 va realitzar exposicions a la badalonina galeria Drac, va ser seleccionada per participar en el catàleg anual d'artistes de la ciutat i va exposar al Centre Cívic Dalt de la Vila.Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala