Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 19 de Febrer de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 6/11/2013

L’Ajuntament de Badalona i Bankia acorden el lliurament de 9 habitatges del Fons Social per a famílies sense recursos de Badalona
- Els 9 pisos se sumen a uns altres 11 que ja s’havien lliurat amb anterioritat, amb la qual cosa l’entitat n’haurà proporcionat un

LL’Ajuntament de Badalona i Bankia acorden el lliurament de 9 habitatges del Fons Social per a famílies sense recursos de Badalona. Foto: Ajuntament BDN’Ajuntament de Badalona i Bankia han arribat a un acord en virtut del qual l’entitat bancària ha proporcionat 9 habitatges pertanyents al Fons Social que es destinaran a famílies sense recursos i amb risc d’exclusió social. Aquests 9 pisos es sumen a uns altres 11 que ja s’havien lliurat amb anterioritat, de manera que l’entitat n’haurà proporcionat un total de 20. L’acte en el que s’ha formalitzat l’acord s’ha celebrat aquest matí a l’Ajuntament de Badalona.

Bankia facilitarà als sol·licitants un lloguer social durant 5 anys amb una renda adaptada als seus ingressos. La condició per accedir a aquest arrendament d’interès social és haver perdut l’habitatge habitual com a conseqüència d’un procés d’execució hipotecària o estar en procés de reclamació judicial. Es prestarà especial atenció a gent gran, víctimes de la violència de gènere i persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social.

En el decurs de l’acte de lliurament, el director territorial de Catalunya Nord de Bankia, Joaquim Saurina Maspoch, ha volgut agrair a l’Ajuntament de Badalona la seva col·laboració en la recerca de solucions a totes aquestes famílies. “Dintre de les nostres modestes possibilitats és una gran satisfacció haver trobat una formula conjunta que ens permeti contribuir en el benefici social del nostre entorn més proper”, ha afirmat Saurina.

Per la seva banda, l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha agraït a Bankia “la seva aposta per una formula que permeti a veïns de Badalona que es troben en una situació difícil poder comptar amb un habitatge de lloguer social a un preu assequible”. Xavier Garcia Albiol ha recordat que l’Ajuntament de Badalona va ser el primer de Catalunya en aconseguir un acord amb una entitat bancària per a que transformés en pisos de lloguer social alguns dels habitatges que tenia en cartera i que es trobaven buits. A més, l’alcalde ha recordat que “aquesta formula té un doble efecte positiu, ja que per un costat proporciona habitatge assequible a famílies que passen per moments difícils i, per un altre evita les ocupacions il·legals dels pisos que es troben buits”.

 

 

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala