Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 18 de Octubre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 6/11/2013

La plaça de Pau Casals, i els carrers de Sant Sebastià i de Santa Eulàlia, al barri de Dalt de la Vila, seran zona de vianants amb un nou paviment sense voreres
- La remodelació comportarà la reforma de la font modernista de la plaça i millores en el mobiliari urbà, enllumenat i clavegueram

La plaça de Pau Casals, i els carrers de Sant Sebastià i de Santa Eulàlia, al barri de Dalt de la Vila, seran zona de vianants amb un nou paviment sense voreres. Foto: Ajuntament BDNLa plaça de Pau Casals i els carrers de Sant Sebastià i de Santa Eulàlia, al barri de Dalt de la Vila, seran zona de vianants amb un paviment sense voreres. L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la regidora del districte 1r, Mercè Rius, han explicat avui als veïns quines són les característiques del projecte que aviat es posarà en marxa a la zona.

La remodelació que s’ha d’efectuar preveu eliminar l’estacionament de vehicles i treure les voreres existents per crear un espai per a vianants amb una plataforma única. El paviment, a més, marcarà la línia de límit de la corona del nucli antic de Dalt de la Vila. La zona tindrà un control d’accés de vehicles mitjançant pilones.

Amb les obres es restaurarà la font modernista existent a la plaça i es millorarà el mobiliari urbà, l’enllumenat i la xarxa de clavegueram. També s’eliminaran les línies aèries de baixa tensió i de telèfon. A més, s’ordenarà l’espai davant de l’Hospital Municipal al carrer de Santa Eulàlia per facilitar l’aparcament de les ambulàncies que donen servei a l’accés a les urgències.

Aquesta obra municipal, finançada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, té un pressupost de 434.000 euros. Està previst que els treballs tinguin una durada de 8 mesos.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha considerat que “malgrat aquests temps de crisi econòmica i de pressupostos necessàriament molt ajustats, el govern municipal està invertint als barris i desbloquejant projectes que estaven pendents des de feia molt de temps”. “Aquesta remodelació és inqüestionable en un barri que ha de rebre tota l’atenció que es mereix”, ha afegit l’alcalde.

Per la seva banda, la regidora del districte 1r, Mercè Rius, ha recordat que aquestes obres, llargament reivindicades pels veïns, “serviran per convertir Dalt de la Vila en un espai amb un urbanisme pensat per a les persones, on el vianant tingui protagonisme i on es vegi clarament que es tracta del nucli històric de Badalona”.

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala