Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 04 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 5/11/2013

Sort desigual pels equips del Club Waterpolo Sant Adrià
- El femení i el primer equip masculí guanyen, mentre que el B cau per haver de jugar bona part del partit sense porter

Sort desigual pel equips del Club Waterpolo Sant Adrià aquest passat cap de setmana. Foto: C W Sant AdriàEl nou equip de waterpolo femení de Sant Adrià continua contant els partits per victòries contundents. Aquest cop a Mataró contra el Mataró La Sirena B, guanyant el Sant Adrià per 12 gols a 3. Els parcials van ser 2-0; 6-1;1-0;3-2.

L'equip de waterpolo femení de Sant Adrià es reafirma a la primera posició del campionat d'Espanya de 2ª Divisió, amb 2 victòries en 2 partits i amb un balanç de 49 gols a favor i només 4 en contra.

El partit es va disputar a les grans instal-lacions del Club Natació Mataró a partir de les 19,30h del dissabte 26 d'octubre de 2013.

La pròxima jornada juguen al Complex Esportiu Ricart a partir de les 18h contra el CN Catalunya.

El Sant Adrià A es col•loca quart de la Lliga Preferent

Tot i fer un partit irregular, es comença a veure tot el potencial que té el Club Waterpolo Sant Adrià.

Aquest any, hi ha un equip molt bo, però amb molta gent nova. En el moment que es conegui més la gent, el Sant Adrià pot aspirar a grans coses.

El primer quart a casa del Club Natació Hospitalet B, es va treballar molt bé en defensa i es van aprofitar bé els atacs (0 a 3).

Al segon quart, es va entrar en una petita fase d'anarquia, que es va reflectir en el marcador, 4 a 1.

El tercer quart començava amb empat a 4 i es va veure el potencial del Sant Adrià, amb un 7 a 2 a favor, desplegant un gran joc tant en defensa com en atac.

A l'últim quart, es va jugar a gestionar la renda obtinguda al tercer quart, guanyant 4 a 3.

La pròxima jornada juguen a casa, al Complex Esportiu Ricart, el dissabte 9 de novembre a partir de les 19,30h contra la Universitat Autònoma B.

Derrota de l’equip B

Tot i haver jugat un bon partit, va passar gran factura el no poder jugar amb el seu porter (la majoria dels gols de l'Anglès s'haguèssin parat amb el porter present).

El primer quart es va jugar bé en defensa, però es va fallar molt en atac. (1-4)

Al segon i tercer quart es va veure un partit molt igualat, on les defenses primaven sobre els atacs. Els parcials van ser de 2-2 i 1-2 respectivament.

Llavors, a l'últim quart, perdent 4 a 8, es va obtar per una tàctica arriscada, deixant la defensa més dèbil i buscant atacs ràpids, per tal d'intentar guanyar el partit. No va sortir bé sent el parcial final de 3 a 6 gols. El marcador final va ser Sant Adrià B 7 a 14.

La pròxima jornada juguen fora, contra el Picornell, el dissabte 9 de novembre a partir de les 16h.

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala