Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 12 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 29/10/2013

TUSGSAL estableix uns serveis especials els dies 1, 2 i 3 de novembre
- Per millorar la connexió des de qualsevol punt de la ciutat al cementiri

TUSGSAL estableix uns serveis especials els dies 1, 2 i 3 de novembre millorant la connexió des de qualsevol punt de la ciutat. Foto: JPCom cada any, TUSGSAL posarà en marxa un servei especial d'autobusos per donar resposta a l'increment d'usuaris que visiten els cementiris durant aquests dies. En el cas de Badalona, divendres 1, dissabte dia 2 i diumenge 3 de novembre, es preveu oferir una àmplia cobertura de servei per accedir al cementiri en transport públic des de la majoria de barris de la ciutat. Enguany hi ha algunes millores respecte el servei especial d'anys anteriors per tal de millorar la mobilitat dels usuaris de la ciutat i coordinar millor els serveis entre si.

Amb el dispositiu que es posarà en marxa durant aquests dies es millora molt notablement la cobertura de servei des de qualsevol punt de Badalona amb el cementiri de Sant Pere. Queden coberts barris que no gaudien d'aquesta connexió com ara Casagemes, Canyadó, Bufalà o Bonavista i d'altres barris con Llefià i Artigues tindran més serveis que en altres ocasions.

La B3 manté el recorregut habitual dels festius

La línia B3 mantindrà el recorregut habitual de dia festiu entre Llefià i el Cementiri. El tram entre el Cementiri i les Guixeres no es podrà cobrir per la impossibilitat de realitzar el recorregut a causa de talls planificats per la Policia Local.

Servei especial de reforç per a la B3 el dia de Tots Sants (SE3)

Part de la línia B3 tindrà reforç amb un dels dispositius especials denominat SE3, que s'establirà entre la plaça de Trafalgar / Sant Roc i el Cementiri, passant per Artigues. Les sortides d'aquest servei especial es coordinaran amb la línia B3, de manera que la freqüència de pas dels vehicles serà d'uns 10-15 minuts.

El SE1 ofereix cobertura per primer cop a Casagemes i Canyadó

Altre dels serveis especials d'aquests dies serà molt similar al reforç que darrers anys s'anomenava "Artigues", amb la diferència que la parada d'inici del servei es realitzarà a la plaça de Trafalgar (Llefià) i de què, enlloc de circular per l'avinguda President Companys ho farà per la Riera Canyadó. D'aquesta manera es donarà cobertura per primer cop als barris de Casagemes i Canyadó. Es preveu una freqüència d'aquest servei de 15 minuts. El dia 1 de novembre tindrà la primera sortida des de plaça de Trafalgar a les 08:00 hores, mentre que els dies 2 i 3 començarà a les 08:30 hores. El darrer servei sortirà del cementiri a les 19:00 hores del dia de Tots Sants, a les 18:00 hores el dissabte i a les 14:00 hores el diumenge.

El servei especial SE2 circula per Bufalà i Bonavista

A més, haurà altre servei especial (antigament anomenat "La Salut" i "Sistrells") que passarà per la Salut, Sistrells, Lloreda i la Rbla. St. Joan. Per evitar el solapament amb altres vehicles, aquest servei circularà per Bufalà. D'aquesta manera es cobreix un altre barri que, conjuntament amb Bonavista, mai havia gaudit d'un servei especial al cementiri. Circularà cada 15 minuts aproximadament des de les 08:10 hores de divendres dia 1 de novembre (plaça de Trafalgar) i des de les 08:40 dissabte i diumenge. Les darreres sortides des del cementiri seran a les 18:55 hores el divendres, a les 17:50 hores el dissabte i a les 14:00 hores el diumenge.

Modificacions del recorregut de la B4 i B25

Les línies B4 i B25 tindran una petita modificació del recorregut al barri de Pomar per evitar col·lapses, de forma que circularan pel carrer Joan d'Austria, Bac de Roda i l'avinguda Primer de Maig, on recuperaran el recorregut habitual.

Servei especial de la línia B84

Pel que fa a Santa Coloma de Gramenet, la línia B84 efectuarà un servei especial donada l'afluència de gent que es preveu que vagi al Cementiri Municipal, situat a la carretera de la Roca. Circularà el dia 1 de novembre de 8 del matí a 18:30 hores, amb una freqüència de pas de 30 minuts.

Des de Tiana al cementiri

A més es posarà en marxa un servei especial d’autobusos per poder viatjar des de Tiana fins al seu cementiri el divendres 1 de novembre de 09:00 a 14:00 hores. Els vehicles faran l'itinerari des de la Plaça Jordana fins a la zona del cementiri, parant a les parades habituals de l'autobús.

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala