Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 12 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallarès - Sant Adrià de Besòs - 29/3/2010

Finalitza el III Torneig Infantil Ciutat de Sant Adrià
- La UBSA va ser l'equip amfitrió de dos dies d'intens esport

Sant Adrià es compromet una vegada més amb l’esport, i ho va fer al complex esportiu Ricart. Desprès de dos dies de joc a la canxa, ahir diumenge va finalitzar el III Torneig Infantil Ciutat de Sant Adrià, un torneig en el que han participat alguns dels millors equips de la categoria.

El DKV Joventut es va proclamar campió del torneig amb un marcador de 68-62 contra el Regal FC Barcelona. Intensos partits envoltats d’aficionats i professionals del bàsquet van fer de l’esdeveniment un gran acte per la ciutat, pels equips i per l’esport. A l’acte de clausura van participar diverses personalitats de l’Ajuntament i del món del bàsquet.

Artur Saloni, president de la UBSA, va agrair els esforços conjunts per poder organitzar i recaptar recursos per a que el torneig sigui i continuï sent una realitat, així com a la regidoria d’esports i a tots els jugadors participants, destacant per damunt de tot l’espectacle, l’esportivitat i les ganes de jugar del equips durant tot el cap de setmana. Per la seva banda, Enric Piquet, president de la Federació Catalana de Basquetbol, va donar la benvinguda als equips participants de fora de Catalunya i va felicitar a la UBSA pel seu esperit esportiu i per honorar a la Federació Catalana de Basquetbol quant a la participació i a la organització del torneig.En últim lloc va prendre la paraula Juan Carlos Ramos, regidor d’esports de l’Ajuntament, que va remarcar la petjada que la UBSA ha deixat a la canxa, al bàsquet adrianenc i al treball per la dinàmica organitzativa de tot el cap de setmana.

A part dels trofeus als equips participants i la Copa als guanyadors, es va atorgar un obsequi commemoratiu a Enric Piquet de part de la UBSA.Tot un conjunt d’esforços que sens dubte i que gràcies als patrocinadors , als equips, als organitzadors, als voluntaris, als pares i mares, i en definitiva a tot aquell que ha posat el seu gra de sorra al torneig fan que la ciutat de Sant Adrià estigui sent una referència en l’esport català.

III Torneig Infantil Ciutat de Sant Adrià: partit final. - Foto: Montse PallarèsIII Torneig Infantil Ciutat de Sant Adrià: el DKV Joventut és el guanyador. - Foto: Montse PallarèsIII Torneig Infantil Ciutat de Sant Adrià: el DKV Joventut és guanyador. - Foto: Montse PallarèsIII Torneig Infantil Ciutat de Sant Adrià: Enric Piquet.  - Foto: Montse PallarèsIII Torneig Infantil Ciutat de Sant Adrià: Artur Saloni  - Foto: Montse PallarèsIII Torneig Infantil Ciutat de Sant Adrià: Enric Piquet, Juan Carlos Ramos i Artur Saloni, presentació a càrrec de Isaías Galindo - Foto: Montse PallarèsIII Torneig Infantil Ciutat de Sant Adrià: UBSA - Foto: Montse PallarèsIII Torneig Infantil Ciutat de Sant Adrià: Filomena Cañete entrega un trofeu i un obsequi representatiu de la ciutat a la UBSA - Foto: Montse Pallarès

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala