Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 08 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 10/10/2013

El Tanatori de Badalona amplia les seves instal·lacions amb un nou edifici destinat a l’atenció als familiars
- També s’han millorat els accessos amb un nou aparcament de 47 places i unes noves escales mecàniques

El Tanatori de Badalona amplia les seves instal·lacions amb un nou edifici destinat a l’atenció als familiars. Foto: AjuntamentEl Tanatori de Badalona ha ampliat les seves instal·lacions amb un nou edifici destinat a l’atenció als familiars. A més s’han millorat els accessos amb la construcció d’un nou aparcament de 47 places i d’unes noves escales mecàniques que permeten arribar al tanatori des del nou aparcament i des de la parada de transport públic situada a la carretera de Can Ruti. L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha presidit avui l’acte d’inauguració de les obres d’ampliació en companyia d’Ana Gassió, directora general de Pompes Fúnebres de Badalona, Serveis Funeraris, l’empresa que gestiona el Tanatori, i diversos membres del consell d’administració.

El nou edifici està concebut com una continuació de l’existent fins al punt que manté la mateixa estètica. També s’ha procurat limitar l’impacte paisatgístic fent que la nova construcció estigui situada sota la plaça d’accés al recinte i respectant les condicions visuals i topogràfiques del solar. La unió entre els dos edificis dóna lloc a una nova entrada al tanatori.

L’altra gran novetat afecta als accessos ja que la nova zona d’aparcament de 47 places, situada en la part baixa del Tanatori, permetrà descongestionar les zones d’aparcament actuals i el trànsit que se’n deriva, amb la intenció de millorar la mobilitat i la comoditat dels usuaris. Per facilitar l’accés des de la carretera de Can Ruti, on s’ubica l’aparcament i la parada del transport urbà, s’ha instal·lat un conjunt d’escales mecàniques desenvolupades en dos trams, i amb un espai al mig, que fa de mirador.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, s’ha mostrat satisfet amb les noves instal·lacions i ha destacat la construcció del nou aparcament i de les escales mecàniques. “La nova zona d’aparcament i les escales mecàniques faciliten molt l’accessibilitat a les instal·lacions per a les persones que van al tanatori en transport públic i es dóna, així, resposta a una reivindicació dels usuaris d’aquest equipament, molts dels quals són persones grans que tenen dificultats per pujar escales”, ha afirmat.

Per la seva banda, la directora general de Pompes Fúnebres de Badalona, Serveis Funeraris, Ana Gassió, ha considerat que “el nou edifici i els nous accessos ajudaran a millorar el servei”. “La nostra empresa té una clara voluntat de servei que ens empeny a millorar cada dia, no només les instal·lacions, sinó també l’atenció als familiars”, ha afegit.

 

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala