Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 18 de Gener de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 8/10/2013

S'inicia aquest mes d’octubre els tallers d’educació ambiental adreçats a les escoles i instituts de la ciutat
- Les activitats, que inclouen 4 tallers nous, s’efectuen a l’Escola de Natura Angeleta Ferrer i a l’Escola del Mar

L’Ajuntament de Badalona inicia aquest mes d’octubre els tallers d’educació ambiental adreçats a les escoles i instituts de la ciutat. Foto: Ajuntament BDNL’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat comença aquest mes d’octubre els tallers d’educació ambiental que estan adreçats a les escoles i els instituts de Badalona. En l’edició d’enguany, aquests tallers incorporen quatre activitats noves. L’oferta d’educació ambiental de l’Ajuntament de Badalona està formada per les activitats realitzades als equipaments municipals de l’Escola de Natura Angeleta Ferrer i a l’Escola del Mar-Centre d’Estudis Marins. També inclou una visita al Laboratori municipal i a l’estació mesuradora de la qualitat de l’aire.

Per tal d’oferir més activitats i adaptar-se als nous continguts i demandes dels currículums escolars, enguany s’afegeixen a l’oferta del curs passat quatre noves activitats.

L’Escola de Natura Angeleta Ferrer té previstos els següents tallers nous:

·Un itinerari pedagògic al Torrent de l’Amigó, adreçat a alumnes de quart i cicle superior de primària

·Un itinerari amb GPS al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, adreçat a alumnes de cicle superior de primària

Pel que fa a l’Escola del Mar, les noves activitats que s’ofereixen són:

·Introducció a la meteorologia i l’oceanografia al pont del Petroli, dirigit als alumnes de cicle superior de primària

·Taller de flotabilitat, que es farà a les instal·lacions del Laboratori municipal i que es combina amb la visita a l’aquari amb el taller ‘Coneixes els animals marins?’, adreçat als alumnes de segon i tercer de primària

Durant el curs 2012-2013, l’Escola de Natura i l’Escola del Mar van fer tallers per a 70 escoles i instituts de Badalona, amb la participació de 6.238 alumnes de tots els nivells, des de les escoles bressol fins a Batxillerat.

La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sònia Egea, ha explicat que l’Ajuntament “segueix ampliant l’oferta formativa en educació ambiental perquè l’objectiu és difondre la muntanya, el mar i els parcs que hi ha a Badalona ja que són els valors ambientals de la ciutat”. “També estem treballant en desenvolupar una nova oferta pedagògica per poder donar a conèixer el funcionament del dipòsit d’aigües pluvials de l’Estrella ja que és important que els alumnes de Badalona coneguin el cicle de l’aigua”, ha afegit.

Tota l’oferta educativa del Departament d’Educació Ambiental per a aquest nou curs es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament, www.badalona.cat.

Els horaris per a inscriure’s a les activitats o demanar qualsevol aclariment són els següents:

·Escola de Natura: 93 395 01 05 – escoladenatura@badalona.cat. De 9 a 10 hores i de 13 a 15 hores

·Escola del Mar: 93 384 36 74 – escoladelmar@badalona.cat. De 8 a 15 hores

 

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala