Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 07 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 24/9/2013

Tucans comença el curs 2013-2014 amb un mestre d’excepció
- El director tècnic del Comitè Nacional d'Hoquei Línia Philippe Boudreault va realitzar un clínic al club adrianenc

Philippe Boudreault amb l'equip sénior del Tucans ASME. Foto: Tucans

Aquest cap de setmana els jugadors i entrenadors del Tucans ASME no han descansat, no han deixat d'estudiar i assistir a classe, encara sort que les classes eren d'hoquei, cosa que agrada més que les mates o la física. Si afegim que el professor és un tal Philippe Boudreault, director tècnic del Comitè Nacional d'Hoquei Línia, ja no només són classes, són una mica més, així que l'esforç i les hores dedicades no pesen, fins i tot falten dies per continuar treballant i aprenent.

Els temps ja sabem tots que són molt difícils, la fórmula d’importar grans figures que amb la seva experiència augmentin la qualitat del nostre hoquei ja està a l'abast de molt pocs o de gairebé ningú, així que Tucans veient els resultats d'aquesta darrera temporada ha arribat a la conclusió que el camí és llarg, que es va millorant però cal alguna cosa més.

Així vam decidir no mirar cap a fora, encara que parcialment sigui per necessitat, sinó mirar cap a dins i apostar per la nostra gent de la casa, gent de club que hi posa moltes ganes i il•lusió però que necessita formació i tutela per poder ensenyar als nostres jugadors i aconseguir que assoleixin un nivell tècnic i de rendiment en pista òptim.

Començant a treballar en aquesta línia, Tucans ASME ha comptat en aquests tres dies (del 13 al 15 de setembre) amb la presència del director tècnic del Comitè Nacional d'Hoquei Línia, Philippe Boudreault. El clinic que ha realitzat en el club ha tingut com a objectiu valorar l'estat actual dels jugadors i entrenadors, veure el nivell i els mètodes de treball que s'estaven emprant i, partint d'aquest punt, intentar millorar els mètodes i conceptes d'entrenament per tal d'augmentar la quantitat i qualitat dels nostres jugadors, des de l'escola fins als equips sènior.

Philippe Boudreault amb l'equip benjamí. Foto: Tucans Un moment de la classe de Philippe Boudreault. Foto: Tucans

El resultat ha estat tot un èxit, jugadors lliurats als exercicis que dirigia Phil, que si ja només amb la seva presència aconsegueix la màxima atenció, amb els seus exercicis i el seu altíssim nivell tècnic l'eleva al quadrat i fins i tot per moments arriba a la hipnosi. La classe sortí en ocasions de la pista per pujar per les grades i recalar en els pares que assistien en absolut silenci als entrenaments, perquè a més dels seus grans coneixements sobre aquest esport, és un gran comunicador que arriba al jugador amb el missatge que li vol transmetre, per molts i diferents camins, aconseguint atraure la seva atenció i fent reaccionar i pensar el que està executant.

Per la seva banda, els entrenadors, tots amb el mateix grau d'atenció, alguns replantejant des del segon exercici que tot allò que havien estat fent fins aquell moment no els servia. La xerrada tècnica posterior amb Phil els serví per marcar una sèrie d'accions i aspectes que s’han de millorar, per on han de començar a treballar i com han de plantejar els entrenaments.

De nou el poder de la paraula i la forma de transmetre els concepteUn moment de la classe de Philippe Boudreault. Foto: Tucans s va fer que fins i tot jo, que no sóc entrenador, però que puc gaudir com a oient d'aquesta classe, sortís disposat a realitzar el millor pla d'entrenament per la temporada.

Des d'aquí agrair a Phil aquest cap de setmana, la seva disposició i les ganes de treballar i ensenyar als nostres un camí per arribar a millorar el club i als nostres jugadors.

Esperem repetir l'experiència i estar a l'alçada ja que els conceptes i el treball a seguir han quedat marcats i és a les nostres mans que en futures visites puguem mostrar una evolució positiva.

Philip Boudreault va néixer el 1973 a la província de Quebec, al Canadà, on va començar la seva carrera com a jugador d'hoquei sobre gel, l'esport nacional canadenc. Philippe Boudreault va jugar a Primera Divisió als Estats Units i després va donar el salt a Europa, on va jugar a Alemanya, Finlàndia i per descomptat a Espanya, on va ser reclamat per un antic entrenador per jugar a Puigcerdà, passant poc després a l'hoquei patí en línia. Ja instal•lat a Espanya, des del 1996, va fitxar per un equip de Namíbia, on va passar quatre temporades. Actualment és el director tècnic del Comitè Nacional d'Hoquei Línia.

 

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala