Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 18 de Novembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallars - Sant Adri de Bess - 21/3/2010

Un diumenge solidari i primaveral
- Comena la primavera a la ciutat amb diverses activitats

Plantada de ginestes a la desembocadura del riu Besòs. - Foto: Montse PallarèsSant Adrià ha donat la benvinguda a la primavera. I ho ha fet mitjançant diverses activitats organitzades a diferents punts de la ciutat.

Des de la regidoria de medi ambient s’ha organitzat una plantada de ginestes a la desembocadura del riu Besòs. L’activitat, impulsada per l’Ajuntament, la Diputació de Barcelona i l’associació Vamma, ha comptat amb la participació de Gregorio Camacho, regidor de medi ambient i de diversos membres d’ICV Sant Adrià, així com dels nens i joves del Grup Escolta de Sant Adrià i voluntaris del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs. La plantada de ginestes forma part d’un projecte que pretén millorar el paisatge i la biodiversitat del riu, que està malmesa des de fa molt de temps. S’ha comptat amb la presència del biòleg Xavier Larruy, que ha explicat els processos de canvi al riu i ha parlat sobre la fauna i la vegetació que el caracteritzen.

Per altra banda, a la Plaça de la Vila s’ha celebrat la tercera edició de la Festa de la Primavera, un acte coordinat pel col•lectiu adrianenc Dones del Futur. L’activitat commemora l’arribada d’aquesta estació de l’any i també del dia de la poesia i de les llengües. Els nens i nenes de la ciutat han fet dibuixos que representen la primavera, i a canvi l’associació els ha regalat una planta perquè aprenguin a cuidar-la a casa.

Finalment, i dins del marc de les XIII Jornades de Solidaritat, ha tingut lloc la bicicletada solidària 2010. El recorregut ha estat per diversos llocs de la ciutat i s’ha fet sota una dinàmica de denúncia i coneixement del que està succeint amb el poble palestí. Amb el lema “Derruïm tots els murs”, s’ha fet una crida a la necessitat d’enderrocar el mur de l’apartheid construït per Israel, però també a la resta de murs del món que separen i aïllen poblacions senceres, com és el construït pel Marroc al Sàhara Occidental.

A continuació, algunes imatges de la jornada:

Plantada de ginestes a la desembocadura del riu Besòs. - Foto: Montse PallarèsPlantada de ginestes a la desembocadura del riu Besòs. - Foto: Montse PallarèsPlantada de ginestes a la desembocadura del riu Besòs. - Foto: Montse PallarèsPlantada de ginestes a la desembocadura del riu Besòs. - Foto: Montse PallarèsPlantada de ginestes a la desembocadura del riu Besòs. - Foto: Montse PallarèsPlantada de ginestes  a la desembocadura del riu Besòs. - Foto: Jose Luis MuñozFesta de la Primavera, organitzada per Dones del Futur. - Foto: Montse PallarèsFesta de la Primavera, organitzada per Dones del Futur. - Foto: Montse PallarèsFesta de la Primavera, organitzada per Dones del Futur. - Foto: Montse PallarèsFesta de la Primavera, organitzada per Dones del Futur. - Foto: Montse PallarèsFesta de la Primavera, organitzada per Dones del Futur. - Foto: Montse PallarèsBicicletada solidària per Palestina. - Foto: Montse PallarèsBicicletada solidària per Palestina. - Foto: Montse PallarèsBicicletada solidària per Palestina. - Foto: Montse PallarèsBicicletada solidària per Palestina. - Foto: Montse Pallarès

 

 

 

Notcies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala