Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 16 de Juny de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 4/9/2013

Comença amb èxit la venda d’entrades de la nova programació de la temporada de tardor dels teatres municipals de Badalona
- Tots els joves que fan 18 anys tindran aquesta temporada una invitació per assistir a la majoria dels espectacles

Tricicle estrena a Badalona el seu nou espectacle "Bits" el 21 i 22 de setembre. Foto: TricicleAquest dilluns 2 de setembre ha començat la venda d’entrades per assistir als espectacles que configuraran la nova programació de la temporada de tardor dels teatres municipals. En els primers dies de venda, la bona acollida del públic ha generat en alguns moments cues a les taquilles del Teatre Zorrilla i del Teatre Principal. Els espectacles més sol·licitats aquests primers dies han estat el concert que el grup Manel oferirà el divendres 25 d’octubre al Teatre Principal, l’espectacle de la Companyia Tricicle titulat Bits que obrirà la temporada els dies 21 i 22 de setembre i que s’estrenarà a Badalona abans que a la capital catalana, i la comèdia Bona gent, interpretada per Mercè Arànega i Àlex Casanova.

D’altra banda, la renovació i compra de nous abonaments ha igualat la xifra del semestre passat dues setmanes abans de l’inici de la temporada. Mitjançant aquesta promoció ja s’han adquirit més del 40% de les localitats disponibles dels espectacles inclosos dins dels abonaments de temporada.

Fins al proper dissabte, 7 de setembre, la taquilla del Teatre Zorrilla obrirà de 18 a 21 hores. A partir del dijous 12 de setembre, els horaris de venda ja seran els habituals, és a dir, de dijous a dissabte de 18 a 20.30 hores i el mateix dia de l’espectacle des de dues hores abans de l’inici de la funció. Els canals de venda de Telentrada ja estan actius per vendes telefòniques i d’internet.

“Nits d’Estrelles al Principal”

La Temporada de Teatre, Música i Dansa d’aquesta tardor als teatres municipals té com a novetat més destacada l’estrena d’un cicle musical que porta per nom “Nits d’Estrelles al Principal”. Aquesta iniciativa, que compta amb el patrocini de l’empresa Estrella Damm, vol portar a l’escenari del Teatre Principal els millors grups de la música pop actual. En aquesta primera edició hi participaran Manel, Dorian, The Free Fall Band, El Petit de Cal Eril, Maria Coma, The Manzelles i Bikimel.

Espectacles teatrals de tota mena

Els muntatges teatrals ocuparan també bona part de la programació començant pel grup Tricicle amb el seu darrer espectacle de creació Bits. Els seguiran muntatges com Bona gent, amb un repartiment encapçalat per Mercè Arànega i Àlex Casanova; o Smiley, una història d’amor de l’autor català Guillem Clua. Altres espectacles que s’oferiran són Ivan i els gossos amb Pol López ,Cosmètica de l’enemic, amb Lluis Soler i Xavier Ripoll, Red Pontiac, amb Cristina Cervià i Miriam Iscla, i Espriu!, un homenatge al poeta interpretat per Clara Segura. Màrcia Cisteró i Oriol Broggi. A més, es podrà veure a l’humorista David Guapo i una representació de La Flauta Màgica de Mozart, segons la versió de Variacions Dei Furbi.

Torna Badalona a Escena

La temporada de tardor aposta pel teatre badaloní, amb una nova edició del cicle Badalona a Escena. Grups de teatre de la ciutat portaran els seus muntatges al Teatre Zorrilla, entre els quals hi haurà l’estrena de l’obra del badaloní Albert López Vivancos El desert de l’oblit o l’actuació del Jove Ballet Clàssic, amb La Sylphide. Per altra banda, la música serà la protagonista del Concert de Santa Cecília que oferirà la Banda Simfònica de Badalona.

Els espectacles per a un públic familiar, programats per la Xarxa, també tenen el seu espai habitual, amb noms com el pallasso Marcel Gros o personatges de conte com la Sireneta o Pinotxo.

El Festival Internacional de Curtmetratges, Filmets, arribarà a la seva 39a edició, i farà que Badalona i el Teatre Zorrilla siguin durant uns dies del mes de novembre, la capital mundial del curtmetratge.

“Per molts anys 18!”

Una de les novetats de la temporada de tardor als teatres municipals és una iniciativa que vol incentivar i fomentar el consum de cultura, i en especial de els arts escèniques, entre els joves de Badalona. La campanya “Per molts anys 18!” oferirà l’oportunitat als badalonins nascuts l’any 1995, que enguany fan 18 anys, d’adquirir una localitat gratuïta per a la majoria d’espectacles fins que s’exhaureixin les entrades previstes per aquesta promoció.

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala