Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 21 de Octubre de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adrià de Besòs - 14/8/2013

L’Ajuntament impulsa un programa d’ajuts per a l’alumnat d’educació secundària postobligatòria
- L’objectiu és garantir la continuïtat educativa dels nois i noies que vulguin seguir estudiant després d’haver acabat l’ESO

L’Ajuntament impulsa un programa d’ajuts per a l’alumnat d’educació secundària postobligatòria La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ha endegat un programa d'ajuts per als estudis de secundària postobligatòria en centres educatius públics per al curs 2013-2014.

Les raons d’aquesta iniciativa són, d’una banda, de caràcter educatiu (la manca d'oferta formativa en centres públics del municipi, l'augment de les taxes i de l'import de la matrícula i l'abandonament prematur dels estudis) i, d’ altra banda, de caràcter econòmic i social (l'increment de l'atur entre les famílies del municipi i l'encariment del transport públic i dels impostos que graven el material escolar).

L'objecte d'aquesta convocatòria és la concessió d'ajuts destinats a aquell alumnat de Sant Adrià de Besòs que vol continuar estudiant després d'haver acabat l'Educació Secundària Obligatòria. L'ajut té la intenció de becar els diferents cursos que permetin obtenir les titulacions immediatament superiors a la de l'ESO (Batxillerat, Tècnic en grau mitjà i Auxiliar de PQPI).

L’ajuda serà per a les despeses de matrícula escolar i per al transport en cas de matricular-se fora del municipi per falta de places o d'oferta dels estudis triats. Els imports màxims seran de 300 € pel concepte de matrícula escolar i de 300 € pel concepte de transport.

Requisits per optar als ajuts

Podrà optar a aquestes beques l'alumnat que vulgui continuar estudiant després d'acabar l'ESO i que compleixin els requisits següents:

a) Que estiguin empadronats a Sant Adrià de Besòs des de fa com a mínim un any.

b) Que en els dos darrers cursos hagin estudiat en un centre públic (del municipi o de fora).

c) Que l'opció educativa o la família formativa a la que opten no s'ofereixi en els centres públics de Sant Adrià de Besòs ( Batxillerat artístic, PQPI, Cicles Formatius) o bé en queda fora per manca de places suficients.

d) Que s'hagin de matricular en un centre concertat perquè han quedat fora de l'oferta pública.

e) Que els ingressos de la unitat familiar no excedeixin de 5'5 vegades l'Indicador Públic de Renda d'Efectes Múltiples (IPREM) de 2013.

La sol·licitud i la documentació que l’ha d'acompanyar es podran presentar del 15 al 30 de setembre de 2013 al registre municipal de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, i s’han d’adreçar a la Regidoria d’Educació.

Trobareu més informació al web de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs: http://www.sant-adria.net/serveis/educacio/publicades-les-bases-que-regulen-el-programa-dajuts-i-beques-per-als-estudis-de-secundaria-post-obligatoria-en-centres-educatius-publics

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala