Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimarts, 19 de Novembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 23/7/2013

CiU denuncia l’estat d’abandonament de la intallaci per bicis i monopatins inaugurada a Pomar-Guixeres en l’anterior mandat
- Tambe demana al govern del PP de Badalona que no accepti la proposta de fusi de les rees bsiques de salut del Gorg i Sant Roc

CiU denuncia l’estat d’abandonament de la intal·lació per bicis i monopatins inaugurada a Pomar-Guixeres en l’anterior mandat. Foto: CiUEl president del grup municipal de Convergència i Unió, Ferran Falcó, ha convidat avui l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, a fer una visita a l’espai construït en l’anterior mandat per als usuaris de monopatins i bicicletes de trial, l’anomenat biciparc o bikepark de Badalona, que es troba a la zona de Pomar-Guixeres.

El president del grup municipal de CiU ha lamentat que el govern del PP “hagi deixat de la mà de Déu un equipament lúdic i esportiu pensat per als joves que fins llavors practicaven aquestes activitats en places i carrers de la ciutat per la manca d’un lloc adequat i específic”. En aquest sentit, CiU adverteix que ara l’equipament s’ha convertit en un solar sense cap mena de manteniment i neteja, un fet que, per a Falcó, “pot haver provocat que l’ús de monopatins i bicicletes de trial s’hagi reproduït en places i carrers d’on havia desaparegut gràcies a la construcció d’aquesta instal·lació per part de l’anterior govern”.

Per això, Falcó insta l’Ajuntament a recuperar l’estat de l’espai de manera urgent, i suggereix que el consistori explori les possibilitats que hi hauria per a fer que alguna entitat esportiva de la ciutat, amb el corresponent ajut econòmic, es pugui encarregar de la gestió de l’equipament. D’aquesta manera, CiU considera que es podria aconseguir que la instal•lació estigui en bon estat i es torni a utilitzar amb la regularitat dels seus inicis.

No a la proposta de fusió

A més, Falcó ha anunciat avui que ha demanat al govern del PP que retiri de l’ordre del dia del ple d’avui la modificació i unificació dels límits territorials de les àrees bàsiques de salut (ABS) dels barris del Gorg i de Sant Roc, plantejada per la Generalitat de Catalunya i acceptada pel govern badaloní.

CiU adverteix que aquesta decisió pot posar en risc la viabilitat del projecte del futur CAP del Gorg, que podria tenir més facilitat per decaure si es fusiona aquesta zona sanitària amb la de Sant Roc, tenint en compte el context de restricció pressupostària amb què la Generalitat es veu obligada a treballar.

Falcó ha recordat que el Gorg és l’únic barri de la ciutat on amb tota seguretat, una vegada es desenvolupin les promocions immobiliàries previstes, hi haurà creixement de població en el futur. El president de CiU també ha destacat que “el Gorg és un barri que necessita equipaments, que ha patit molt per obres i projectes inacabables”, i al qual li cal un compromís més ferm per part de tots. En aquest sentit, Falcó ha recordat que “quan CiU governava, amb el PSC, es va actuar al barri, fent possible el Passeig del Gorg, o el pont d'accés al Port, entre d'altres actuacions”. Per a Falcó, “l’Ajuntament ha de mantenir aquesta línia respecte el Gorg i lluitar amb tots els seus recursos per a assegurar que el CAP es fa”.

 

Notcies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala