Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 17 de Febrer de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 18/7/2013

La Festa Major aposta per la joventut i els espectacles per a tota la família
- El pressupost serà igual de reduït que l’any passat

Els Always Drinking Marching Band actuaran el diumenge, 8 de setembre, a partir de les 21 hores a la plaça de la Vila. La Festa Major de Sant Adrià es durà a terme del 6 al 9 de setembre amb poques novetats respecte l’esquema dels darrers anys i amb un pressupost igual de reduït, uns 80.000 euros, aportats pel consistori i per empreses patrocinadores. Els plats forts tornaran a ser el concert jove, els espectacles a la plaça de la Vila, les festes del riu i el mar i el pregó, que enguany anirà a càrrec d’Isabel Rojas, adrianenca membre de la Plataforma “La ELA existe”.

El grup de música català Vuit es pujarà a l’escenari del Concert Jove, a la plaça de la Vila, el dissabte, 7 de setembre, a les 22.30 hores, en una altra aposta pels músics de casa. Els barcelonins presentaran el seu tercer disc, “Recorda que”. També s’apostarà pels grups de casa, de Sant Adrià, en una nova edició dels concerts a la Rambleta, que el diumenge 8 de setembre es duran a terme sota el nom de Festival Polisons. Hi actuaran Jaso 930, Kaskarria Rock, Neutra i DJ Adri Viciedo. Els incombustibles Yellowarriors també hi actuaran a la Rambleta, acompanyats pels Nada que ver i Los Sombras, el divendres 6 de setembre.

Els Vuit seran els protagonistes del Concert de Música Jove.Pel que fa als espectacles a la plaça de la Vila, hi destaquen dos. El diumenge 8 de setembre, a partir de les 21 hores, hi actuarà el grup Always Drinking Marching Band, que alguns coneixeran per posar música al programa “La Partida” de TV3. I, com a fi de festa, just després dels focs artificials des del riu, el mag Yunke presentarà el seu espectacle “Conjuro”.

Les festes del riu i del mar continuen en els mateixos horaris que l’any passat. L’èxit de participació de la primera, que l’any passat es va decidir traslladar a la tarda del dissabte de Festa Major, ha fet que es mantingui aquest horari i la majoria d’activitats. La Festa del Mar tornarà a celebrar-se el diumenge al matí amb el parc infable d’aigua que tant agrada als més petits.

Com a acte institucional, i molt simbòlic en aquest cas, destaca la inauguració de la sala Neus Bouza a la Biblioteca Sant Adrià. Serà el dilluns, 9 de setembre, a les 18.30 hores, i el Consell Municipal de les Dones projectarà la pel•lícula “La voz dormida”.

La novetat negativa és la desaparició del Festival d’Art de Carrer (FAC). Tot i que es conserven dues activitats com són la zona de grafit al Polidor i el campionat de breakdance al Parc Fluvial del riu (sota el pont de La Catalana), enguany la ciutadania adrianenca no podrà gaudir dels espectacles de circ, màgia i acrobàcia que aportava un festival que la crisi ha fet desaparèixer. Tot i això, des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament no es creu que la programació de la Festa Major se’n ressenteixi ja que “es mantenen aquestes dues activitats i a més hi haurà d’altres de circ i màgia. L’únic que no hi haurà serà el cabaret”.

 

 

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala