Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 14 de Desembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sez - - 17/7/2013

El cicle “Nits d’Estrelles al Principal” portar el grup Manel i altres conegudes formacions musicals a l’escenari badalon
- Aquesta temporada tots els joves que fan 18 anys tindran una invitaci per assistir a la majoria dels espectacles

El Tricicle inaugurarà la temporada teatral el 21 i 22 de setembre amb el seu darrer espectacle "Bits". La Temporada de Teatre, Música i Dansa de la propera tardor als teatres municipals de Badalona tindrà com a novetat més destacada la posada en marxa d’un cicle musical que porta per nom “Nits d’Estrelles al Principal”. Aquesta iniciativa, que compta amb el patrocini de l’empresa Estrella Damm, aspira a portar a l’escenari del Teatre Principal els millors grups de la música pop actual.

En aquesta primera edició “Nits d’Estrelles al Principal” comptarà amb les actuacions de formacions força conegudes com Dorian, The Free Fall Band, El Petit de Cal Eril, Maria Coma, The Manzelles, Bikimel i el quartet barceloní Manel que el divendres 25 d’octubre presentarà el seu darrer treball titulat Atletes baixin de l’escenari.

Espectacles teatrals de tota mena

Els muntatges teatrals ocuparan també bona part de la programació començant pel grup Tricicle, que obrirà la temporada el 21 i el 22 de setembre amb el seu darrer espectacle de creació Bits. Els seguiran muntatges com Bona gent una obra de gran format guanyadora d’un premi Pulitzer, amb un repartiment encapçalat per Mercè Arànega i Àlex Casanova; o Smiley, una història d’amor de l’autor català Guillem Clua. Altres espectacles que s’oferiran als teatres municipals són Ivan i els gossos amb Pol López ,Cosmètica de l’enemic, amb Lluis Soler i Xavier Ripoll, Red Pontiac, amb Cristina Cervià i Miriam Iscla, i Espriu!, un homenatge al poeta interpretat per Clara Segura. Màrcia Cisteró i Oriol Broggi. A més, es podrà veure a l’humorista David Guapo i una representació de La Flauta Màgica de Mozart, segons la versió de Variacions Dei Furbi.

Torna Badalona a Escena

La temporada de tardor apostarà un cop més pel teatre badaloní, amb una nova edició del cicle Badalona a Escena. Grups de teatre o de les arts escèniques de la ciutat portaran els seus muntatges al teatre Zorrilla, entre els quals hi haurà l’estrena de l’obra del badaloní Albert López Vivancos El desert de l’oblit o l’actuació del Jove Ballet Clàssic, amb La Sylphide. Per altra banda, la música serà la protagonista Manel serà el plat fort de les "Nits d'Estrelles al Principal" el proper 25 d'octubre. del Concert de Santa Cecília que oferirà la Banda Simfònica de Badalona.

Els espectacles per a un públic familiar, programats per la Xarxa, també tenen el seu espai habitual, amb noms com el pallasso Marcel Gros o personatges de conte com la Sireneta o Pinotxo.

El Festival Internacional de Curtmetratges, Filmets, arribarà a la seva 39a edició, i farà que Badalona i el teatre Zorrilla siguin durant uns dies del mes de novembre, la capital mundial del curtmetratge.

A més Badalona Cultura organitza activitats paral·leles per aprofundir en les propostes escèniques d’enguany, a través de trobades i fins i tot tallers amb els representants d’algunes companyies. Per altra banda, l’entitat Amics del Teatre Zorrilla realitzarà diversos col·loquis sobre el món del teatre a l’Espai Betúlia, i l’associació cultural de poesia Pont del Petroli oferirà recitals poètics.

“Per molts anys 18!”

Una altra de les novetats de la temporada de tardor és una iniciativa que vol incentivar i fomentar el consum de cultura, i en especial de les arts escèniques, entre els joves de Badalona. La campanya “Per molts anys 18!” oferirà l’oportunitat als badalonins nascuts l’any 1995, que enguany fan 18 anys, d’adquirir una localitat gratuïta per a la majoria d’espectacles fins que s’exhaureixin les entrades previstes per aquesta promoció.

En properes dates es posaran a la venda els abonaments per als espectacles, amb descomptes que arriben fins al 40 per cent del preu de l’entrada. També aviat es podran obtenir les entrades dins dels horaris habituals d’obertura de taquilles.

La regidora de Cultura i Ciutadania, Montserrat Salgado, ha valorat “la qualitat i varietat dels espectacles que s’ofereixen aquesta temporada als teatres municipals amb ofertes per a tots els públics”. La regidora també ha destacat la campanya “Per molts anys, 18!”, “ja que és una bona manera d’apropar als joves al món de les arts escèniques”.

 

 

Notcies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala