Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 14 de Desembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sez - - 16/7/2013

El Port de Badalona estrena els dies 19 i 20 de juliol el festival Les Nits al Port, amb programaci de ballet, pera, dansa popular i flamenc
- Les actuacions comencen a les 22.00h i des de les 20.00h funcionar una fira de restauraci i mostra gastronmica

El Port de Badalona estrena els dies 19 i 20 de juliol el festival Les Nits al Port, amb programació de ballet, òpera, dansa popular i flamencEl divendres, 19 de juliol, i el dissabte, 20 de juliol, a partir de les 22.00 hores, l’esplanada del Moll de Ribera del Port de Badalona acollirà el festival que inicia el projecte de Les Nits al Port de Badalona. Es tracta d’un festival estructurat en dues ofertes culturals diferenciades. La nit del divendres està reservada a l’òpera i la dansa clàssica. En aquesta ocasió, les actuacions van a càrrec del Jove Ballet Clàssic de Badalona i d’altres artistes triats per la directora artística del festival, Marisa Yudes. En la primera part estarà dedicada a l’òpera de la mà del tenor José Luis Blanch i la mezzosoprano Angela Lorite, amb Alex Morandini al piano. Entre les peces que sonaran hi ha tan representatives com O sole Mio de E. di Capua o una peça de Carmen de Bizet. La segona part estarà reservada a la dansa amb l’actuació dels joves ballarins i ballarines de la ciutat.

La nit del dissabte està reservada al flamenc i a la música popular amb diferents manifestacions, amb actuacions del Coro Rociero de ACRA, de la Casa Castellano Manchega de Badalona, de la Banda de Gaites Gallegues d’ Agarimos, del Centro Aragonés de Badalona i de les sevillanes de la Casa de Utrera. També hi haurà dos quadres flamencs d’Isabel Romero, professora de l’Escola de Dansa Marisa Yudes.

Per complementar l’espectacle artísticc, des de les 20.00h hi haurà oferta de restauració i mostra gastronòmica d’algunes de les cases regionals presents en el Festival i d’establiments de la ciutat que s’han sumat a la iniciativa, com la Masia de la Xesca, la cerveseria Les 4 pedres, Can Mario’s, Hirus, un estand de cava i també restaurants del mateix port com Sant Anastasi, Via Baetulo, El Teiatru i A Toda Vela.

Per afavorir l’assistència a l’espectacle cultural, hi haurà jornada de portes obertes en l’aparcament del Port de Badalona a partir de les 20.00 hores. La programació sencera del festival es pot consultar en la plana web www.marinabadalona.cat

El Festival s’organitza en col.laboració amb l’Ajuntament de Badalona i compta amb el patrocini principal de Titus Carpa.

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala