Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 17 de Febrer de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adrià de Besòs - 11/7/2013

Relleu tranquil a la presidència de CDC a Sant Adrià
- Xavier Soley ha estat escollit nou president de l'agrupació local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC)

Xavier Soley és el nou president local de CDC a Sant Adrià. Foto: CDC Sant AdriàL’Agrupació Local de Convergència Democràtica de Catalunya a Sant Adrià de Besòs va escollir aquest dimecres com a nou president local a Xavier Soley, prenent el relleu a Àngel Gil, que per motius personals ha hagut de deixar el càrrec. La candidatura de Xavier Soley fou l’única presentada i va rebre el suport unànime dels militants assistents.

L’Assemblea va comptar amb una nodrida participació de militants, encapçalats per Mireia Hernàndez, regidora i diputada provincial i que també exerceix de presidenta de CDC a nivell comarcal, així com amb la presència d’antics càrrecs del partit a nivell local com Josep Sabadell o l’ex alcalde Jaume Vallès.

Xavier Soley, actualment regidor del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Sant Adrià, treballa en l’àmbit dels serveis socials com a director de la Residència de gent gran Ramon Berenguer a Santa Coloma de Gramenet i ha estat subdirector i director gXavier Soley és el nou president local de CDC a Sant Adrià. Foto: CDC Sant Adriàeneral d’atenció a la Infància i l’Adolescència de la Generalitat de Catalunya entre els anys 2002 i 2011.

Els objectius proposats pel nou president de l’Agrupació local, segons ell mateix va manifestar, es centren a oferir el màxim de suport a la tasca que du a terme el Grup Municipal, a poder incrementar la presència del partit als diversos barris de la ciutat, “fent-se ressò de les necessitats i problemes reals dels veïns i dels diversos barris”.

Així mateix, va posar de relleu la necessitat que a nivell local CDC estableixi una relació de col.laboració i treball conjunt amb la Agrupació Local d’ERC i el moviment de l’Assemblea Nacional Catalana: “l’objectiu conjunt és treballar perquè els ciutadans de Sant Adrià puguin exercir el seu dret a decidir el futur de Catalunya com a poble l’any 2014. A Sant Adrià hi ha molta feina a fer, però cada vegada hi ha més ciutadans nascuts aquí o fora d’aquí, que veuen que la única sortida a la crisi és treballar per aconseguir que Catalunya esdevingui un estat propi”, va declarar. En aquest sentit, la militancia de CDC és una militància compromesa i ha de treballar per convèncer a més ciutadans per fer possible assolir entre tots aquest objectiu.

Text: CDC Sant Adrià

 

 

 

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala