Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 06 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 1/7/2013

Es precinta un bar del barri de Sant Joan de Llefià que presentava deficiències d’insonorització i provocava molèsties al veïns
- A més es va aixecar una acta per tinença de substàncies estupefaents per part d’un ciutadà

L’Ajuntament de Badalona precinta un bar del barri de Sant Joan de Llefià que presentava deficiències d’insonorització i provocava molèsties al veïns. Foto: Ajuntament BadalonaL’Ajuntament de Badalona va precintar aquest passat divendres 28 de juny el Bar Club Pajaril La Crisis, ubicat al carrer de Londres del barri de Sant Joan de Llefià, un establiment que no disposava de les corresponents mesures d’insonorització que preveu la llei, per la qual cosa el seu funcionament diari provocava molèsties als veïns.

A més de les deficiències d’insonorització, que havien provocat les queixes de l’Associació de Veïns del Gran Sol i de diversos veïns del carrer de Londres, els tècnics del departament municipal de Disciplina Urbanística van detectar altres deficiències que afectaven en alguns casos a la seguretat del local.

Els tècnics municipals del departament de Disciplina Urbanística van observar també que els responsables del local no havien adoptat algunes mesures correctores que eren necessàries i que els havien estat indicades per l’Ajuntament en un expedient disciplinari previ. Aquestes incidències no subsanades podrien donar peu a un expedient sancionador amb multes econòmiques que podrien arribar fins als 3.000 euros.

Durant la inspecció de divendres a la nit, en la que van participar agents de la Guàrdia Urbana de Badalona i de la comissaria de Sant Adrià de Besòs del Cos Nacional de Policia, també es va aixecar una acta policial per tinença de substàncies estupefaents en el interior de l’establiment per part d’un ciutadà.

La Guàrdia Urbana aixeca 31 actes per consum de begudes alcohòliques a la via pública durant la revetlla de Sant Pere.

D’altra banda, la nit de divendres a dissabte, coincidint amb la celebració de la revetlla de Sant Pere, la Guàrdia Urbana va aixecar 31 actes per consum de begudes alcohòliques a la via pública. L’actuació de la Guàrdia Urbana es va concentrar entre la una de la matinada i les set del matí del dissabte 29 de juny als carrers Josep Maria Sert, Federico García Lorca, carretera de Mataró i plaça Josep Pla. La majoria de les actes es van fer a persones no residents a Badalona. Concretament, 9 eren de Barcelona, 4 de Vilanova i la Geltrú, 3 de Santa Eulàlia de Ronçana, 5 de Sant Fost de Campsentelles, 7 de Martorelles i 3 de Badalona.

 

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala