Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 17 de Febrer de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 27/6/2013

Es presenta la segona edició del Badalona Tapas & Midnight Bath
- Les activitats, que es duran a terme del 5 al 7 de juliol a la Platja dels Pescadors, estan organitzades pel Fòrum de Turisme

El primer cap de setmana de juliol es durà a terme la seEl Badalona Tapas & Midnight bath es durà a terme del 5 al 7 de juliol a la Platja dels Pescadors.gona edició del Badalona Tapas & Midnignt bath, una iniciativa del Fòrum de Turisme de Badalona amb la que es vol potenciar la ciutat com a ciutat turística. Hi participaran una trentena de restauradors, així com empreses vinculades al sector cultural i turístic de la ciutat.

Les activitats començaran a la Platja dels Pescadors el divendres, 5 de juliol, a les 22 hores amb una projecció de curs del Cryptshow Festival, que es durà a terme a la ciutat els mateixos dies.

El dissabte, 6 de juliol serà el moment del bany popular a la platja a la mitjanit i de la guerra de pistoles d’aigua entre dos equips, els Bada i el Lona. També es recuperarà la tradició dels nostres avis d’anar nedant a tocar la bóta i tornar a la platja a les 22 hores. I el diumenge, es duran a terme diverses actuacions musicals en viu.

Durant tots els dies es podran degustar les millors tapes que es poden trobar a la ciutat per només 2,5 euros.

Rutes en segway per Badalona

A la fira hi haurà diversos stans de promoció turística, com de l’empresa Moritz, que oferirà una ruta amb 600 per a totes persones de fora de Badalona.

A més, durant els tres dies que dura la Badalona Tapas & midnight bath els visitants podran gaudir d’una passejada en segway gràcies a la iniciativa de Badalona Segway, que oferirà rutes per la ciutat en aquest revolucionari mitjà de transport per només 20 euros. Més informació a www.badalonasegway.com.

L’Escola del Vent oferirà un servei de lloguer de caiacs, que permetran gaudir de l’esdeveniment des d’una altra perspectiva.

Els membres del Fòrum de Turisme de Badalona, d’esquerra a dreta, Martín González, Anna Ventura, Meritxell Casellas, Sergi Musteiro i Jordi Ballesteros, durant la presentació del Badalona Tapas.. Foto: JPConcurs d’idees

La principal novetat de l’edició d’enguany serà el primer Concurs d’idees i/o propostes turístiques per Badalona, organitzat pel Tot i el Fòrum de Turisme de Badalona. L’objectiu és que els ciutadans diguin la seva sobre els productes turístics que troben a faltar a la ciutat. Els guanyadors rebran un val de 200 euros per gastar en productes turístics locals i la difusió de la seva idea a través d’una entrevista a El Tot Badalona. Les propostes es poden presentar abans del 4 de juliol a les 12 del migdia a la bústia de correu electrònic forumturismebadalona@gmail.com. En el correu caldrà identificar el nom de l’autor de la proposta i un número de telèfon de contacte.

L’elecció de la idea o proposta guanyadora es farà per una doble via. Un guanyador/a ho serà per votació popular dels assistents al Badalona Tapas, i l’altre ho serà per decisió d’un jurat format per persones vinculades al món del turisme de la ciutat.

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala