Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimarts, 19 de Febrer de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 26/6/2013

Jordi Villacampa continua com a president del Club Joventut de Badalona
- També ha anunciat que Fiatc continuarà com a patrocinador tres anys més

Jordi Villacampa continua com a president del Club Joventut de Badalona. Foto: Joventut BadalonaJordi Villacampa, president del Club Joventut Badalona, ha convocat els mitjans per a una roda de premsa informativa aquest matí a les instal·lacions del club. Villacampa va començar la seva declaració deixant clar que no era la roda de premsa més important de la història del Club, i de com s'ha desenvolupat el seu mandat durant aquests tretze últims anys, fent referència al desenvolupament del bàsquet base, a les grans actuacions que ha realitzat la Penya tant en l'àmbit nacional com l'europeu, i l'haver superat el concurs de creditors en què el Club s'ha vist immers, per anunciar que seguirà sent el president del Club Joventut Badalona SAD fins al final del seu mandat, davant la falta d'una alternativa real.

En el seu moment i abans de l’entrada a concurs, el consell tenia previst donar per finalitzada la seva tasca. Un cop ja en concurs, va anunciar deixar-ho a la sortida del mateix. La idea era fer una transició que no fos traumàtica, s'estava treballant durant molt de temps amb un grup que s'havia de fer càrrec de la presidència, però que al final han renunciat. Existien dues possibilitats, una que Jordi Villacampa deixés el club buit de poder, o la que finalment s'ha adoptat, que és la de la continuïtat.

Villacampa ha agraït la seva total entrega i fidelitat a tots els consellers que han estat tretze anys amb ell al Club. Seguiran el vicepresident Josep Puig i el conseller jurídic José Carlos Pliego.

En quant als deutes actuals del Club, la venda dels actius servirà per deixar saldats tots els deutes del concurs de creditors, seguint el pla de viabilitat aprovat.

El president ha anunciat que FIATC continuarà dos anys més amb el Club fins a la temporada 2015-2016. Tanmateix s'està treballant amb diferents línies de finançament.

Malgrat que el Joventut no disposa d'ajudes d'entitats bancàries, altres organismes institucionals o el futbol, com altres equips de la lliga, Villacampa ha reforçat els valors del Club com a baluard per poder fomentar el seu creixement sobre ells, ressaltant a l'afició, el pavelló, i el desenvolupament del planter, que fa que clubs com la Penya contribueixin de manera decisiva en la continuïtat de la Lliga ACB. Pel que fa en l'àmbit esportiu, el Joventut seguirà la seva política de desenvolupament del bàsquet base com a línia fonamental.

Un altre dels objectius del president és la continuïtat de Salva Maldonado i el seu equip tècnic.

Finalment, Villacampa s'ha mostrat optimista i il • lusionat davant el repte de la seva continuïtat al capdavant d'un consell d'administració renovat que incorpori persones i idees noves per afrontar aquesta nova etapa.

 Text: Club Joventut de Badalona

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala