Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 17 de Gener de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 24/6/2013

El dispositiu de neteja de les platges de Badalona durant la revetlla de Sant Joan recull 7,5 tones de residus, una tona i mitja menys que l’any passat
- El desallotjament de les platges s’ha produït de forma satisfactòria a partir de les 6 del matí

El dispositiu de neteja de les platges de Badalona durant la revetlla de Sant Joan recull 7,5 tones de residus, una tona i mitja menys que l’any passat. Foto: Ajuntament BDNEl dispositiu de neteja i seguretat preparat per l’Ajuntament de Badalona durant la nit de la revetlla de Sant Joan a les platges ha funcionat satisfactòriament. L’operatiu ha començat a les 6 del matí i les platges han quedat preparades per al bany a partir de les 10 hores, després d’haver-hi retirat 7,5 tones de residus, una tona i mitja menys que l’any passat. El desallotjament de les platges s’ha fet en línies generals de forma cívica.

El dispositiu especial organitzat durant la revetlla de Sant Joan ha comptat amb la presència de 26 agents de Guàrdia Urbana i 8 de Mossos d’Esquadra.

L’empresa PROACTIVA, concessionària del Servei de salvament i socorrisme a la platja de Badalona, ha atès durant la nit dues persones que havien patit petites cremades a causa dels petards i altres dues persones que havien ingerit una gran quantitat d’alcohol.

D’altra banda, s’ha hagut d’actuar per apagar 33 fogueres a la platja ja que aquestes estan totalment prohibides, incloses les barbacoes. La Guàrdia Urbana ha aixecat les corresponents actes, la meitat de les que es van registrar durant la revetlla de l’any passat.

Pel que fa a les incidències produïdes a la ciutat, s’ha registrat un incendi en un solar del carrer Cervantes i diversos incendis més a la ciutat a causa de la cremada de matolls, com per exemple els que s’han registrat a l’avinguda Caritg i al carrer Tánger. Cal destacar que durant la nit s’han cremat 4 contenidors d’escombraries al carrer Xaloc, al barri de Bufalà.

El regidor de Seguretat, Convivència i Participació, Miguel Jurado, ha destacat que el dispositiu de control d’accés de vehicles a la façana litoral ha funcionat de manera molt satisfactòria i s’ha evitat el col·lapse circulatori en les vies d’aquesta zona de la ciutat. Això ha permès que l’ambulància hagi pogut arribar sense problemes al litoral quan ha estat requerida per l’empresa PROACTIVA, concessionària del Servei de salvament i socorrisme a la platja d’aquesta ciutat.

Us enviem adjuntes dues fotografies de la platja del pont del Petroli i de l’Estació de Badalona, una corresponent a la situació existent durant el desallotjament i una altra en que s’aprecien els treballs dels serveis de neteja ja realitzats per deixar la platja a punt per a l’ús dels banyistes.

 

 

 

 

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala