Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 08 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 10/6/2013

Ferran Falcó proposa al govern de Badalona que impulsi la política de promoció econòmica amb microcrèdits per a emprenedors i plans d’ocupació finançats amb recursos municipals
- El president del grup de CiU a Badalona es reuneix amb la direcció de Grameimpuls

El president del grup de CiU a Badalona i diputat comarcal al Parlament de Catalunya es reuneix amb la direcció de l’ens públic de promoció econòmica de Santa Coloma de Gramenet per a analitzar projectes que s’impulsen a la ciutat veïna. Foto: CiU BadalonaFerran Falcó ha lamentat avui que el govern de Badalona “no destini els recursos i les energies en matèria de promoció econòmica que destinen ciutats com Santa Coloma”, on aquest àmbit d’actuació està liderat pel regidor de CiU, Carles Combarros.

Després d’una reunió amb Combarros i tècnics de Grameimpuls, l’empresa municipal presidida per Combarros i encarregada de la política de promoció econòmica de Santa Coloma, Falcó ha destacat que “mentre a Santa Coloma signen un conveni amb Microbank, filial del grup CaixaBank, per tal que l’entitat financera destini un milió d’euros en crèdits, sense aval i de fins a 25.000 euros, per a nous projectes emprenedors o per a ampliació d’iniciatives existents, el govern de Badalona no és capaç d’impulsar una política de promoció econòmica potent, ambiciosa i transformadora”.

El líder de CiU a Badalona ha advertit al govern del PP que la promoció econòmica no es pot limitar a autoritzar que els comerciants organitzin una shopping night o que la Rambla aculli una fira de l’automòbil, i ha recordat que el poc que s’ha fet s’ha impulsat per mandat del Ple municipal, com ara el viver d’empreses recentment inaugurat a Les Guixeres. Per això, Falcó ha dit que “aquesta idea dels microcrèdits a emprenedors s’ha de poder exportar a Badalona, ja que no costa diners a l’Ajuntament, que només intervindria en la validació tècnica dels projectes d’empresa que sol·licitin acollir-se a aquest programa”. “Per tant –ha afegit Falcó- es tracta d’una col·laboració público-privada interessant que espero que l’Ajuntament de Badalona impulsi”.

Plans d’ocupació

Falcó ha posat de manifest que “mentre a Badalona es redueix l’aportació pròpia a plans d’ocupació, a Santa Coloma, que no és pas una ciutat econòmicament més potent, s’incrementen els recursos”.

El líder de CiU ha reclamat “que l’Ajuntament de Badalona, amb els seus propis fons, faciliti plans d’ocupació, com s’ha fet a Santa Coloma amb el lideratge de Combarros”, i ha anunciat que “en els propers dies farem una proposta concreta al govern badaloní en aquest sentit, perquè l’Ajuntament de Badalona tingui plans d’ocupació amb recursos propis, que poden sortir de partides sobredimensionades i que no s’han tocat, com la dels llibres de text, que es pot reduir destinant una part a programes que permetin que persones aturades trobin feina, una línia d’actuació que hauria de ser la prioritària per al govern del PP, després que Madrid hagi reduït en un 75% el pressupost per a plans d’ocupació”.

 

 

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala