Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 15 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 5/6/2013

CiU proposa un govern de concentració fins a les properes eleccions
- Sinó prospera, promouran una moció de censura “perquè Sant Adrià no pot estar aturada dos anys més”

Mireia Hernández, durant la roda de premsa d'aquest migdia a la plaça de la Vila. Foto: JPMireia Hernández, líder del grup municipal de CiU a Sant Adrià, ha dut a terme aquest matí una roda de prensa just davant de la Casa de la Vila per valorar la “sobtada” dimissió de l’alcalde, Jesús María Canga. Hernández ha criticat que el batlle no comuniqués la seva decisió als portaveus dels grups municipals al consistori i que fés pública la seva marxa mitjançant un mitjà de comunicació. “Tot aquest secretisme ens porta a afirmar que no sabem exactament quin han estat els motius d’aquesta renúncia sobtada. No ho acabem d’entendre. Fa un mes la situació de l’alcalde, dels dos candidats, del partit, era la mateixa que ara. I en públic va afirmar que esgotaria la legislatura pel bé de la ciutat. Un mes i mig després tot canvia, i precipitadament i per la porta del darrere abandona l’alcaldia. No sabem quin són els motius, però tot ens porta a pensar que hi ha alguna cosa més.”

La regidora convergent ha manifestat que “Sant Adrià no pot seguir dos anys més amb aquesta manca de lideratge i de coordinació de les diferents regidories delegades. Cal que d’una vegada per totes en aquest ajuntament mani algú”. Per això ha plantejat un govern de concentració, que negociarà amb tots els regidors del consistori, també els socialistes. Mireia Hernández ha avançat que el seu grup municipal, que sí va donar suport a l’alcalde en el ple d’investidura de 2011, no votarà a favor de cap candidat que presenti el PSC (sigui Isabel Marcuello o Joan Callau) i que si la seva proposta de govern de concentració no prospera “promourem una moció de censura. Aquesta ciutat porta dos anys de provisionalitat i no pot esperar ni cent dies més. No plantejem la moció de censura perquè ens beneficiï a nosaltres, sinó que pensem que és el que aquesta ciutat necessita.”

La líder convergent a Sant Adrià, que estava acompanyada, entre d’altres, per Xavier Soley, segon regidor de CiU al consistori de la ciutat, ha afirmat que les baralles internes socialistes es reflectien en el dia a dia. “Portem dos anys detectant aquestes dues corrents dins del PSC. En aquest ajuntament no hi ha una coordinació de les regidories, no hi ha un treball transversal, ja que les regidories treballen com a compartiments estancs per veure com poden fer la punyeta a l’altra, sense pensar que la seva prioritat és la ciutat.”

Joan Callau, el candidat escollit per l’executiva local del PSC per ocupar el lloc de Sito Canga, també ha rebut critiques de la regidora convergent. “Serà molt difícil entendre’ns amb Joan Callau perquè en aquests dos anys hem patit la seva manca de predisposició al diàleg i la manca d’informació i transparència. Costa sang, suor i llàgrimes que et facin arribar informació a la que tenim dret.”

 

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala