Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 27 de Febrer de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 16/5/2013

Badalona celebra el Dia Europeu dels Parcs amb una Jornada de Portes Obertes a l’Escola de Natura Angeleta Ferrer
- Diumenge 26 de maig l’Escola, ubicada a la masia de Can Miravitges, serà l’escenari de diverses activitats pensades per a tota la

BBadalona celebra el Dia Europeu dels Parcs amb una Jornada de Portes Obertes a l’Escola de Natura Angeleta Ferrer.adalona celebrarà el diumenge 26 de maig el Dia Europeu dels Parcs amb una Jornada de Portes Obertes a l’Escola de Natura Angeleta Ferrer (camí de la Pelleria s/n) sota el nom de La primavera a Can Miravitges. La intenció és donar a conèixer l’Escola i la masia als ciutadans amb la realització de diverses activitats pensades per a tota la família.

Durant el matí, i de forma simultània, es portaran a terme diversos tallers relacionats amb les activitats pedagògiques que habitualment van dirigides als centres educatius.

Aquestes activitats inclouen un taller de les abelles de la mel, on es pot conèixer el món d’aquests insectes socials, i fer un tastet de diverses mels; un taller de plantes aromàtiques mediterrànies, amb visita al jardí i un joc d’olors; o el taller d’ocells, on acompanyats per un ornitòleg, els participants anellaran ocells de camps i conreus i aprendran a escoltar els seus cants.

També es farà un itinerari de BMS (Butterfly Monitoring Scheme), en el qual els participants, acompanyats per un expert en papallones, reconeixeran diverses espècies de la zona i faran servir el caçapapallones. Per als més petits, hi haurà un passeig pel jardí de papallones per veure quines s’acosten a visitar les flors.

A més, historiadors del Museu de Badalona faran visites a les dependències de la Masia de Can Miravitges i explicaran les característiques històriques de l’edifici.

El Dia Europeu dels Parcs, el 24 de maig, té com a objectius treballar per la protecció dels valors naturals, agrícoles, forestals, culturals i paisatgístics de l’entorn més proper, fomentant l’ús públic responsable i l’equilibri territorial i ambiental dels municipis.

La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sònia Egea, ha destacat que “amb aquesta Jornada de Portes Obertes que s’organitza coincidint amb el Dia Europeu dels Parcs es vol donar a conèixer a la ciutadania espais protegits de Badalona i la seva importància per a la societat, així com aprendre a valorar i respectar aquest patrimoni”.

Totes les activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Per a més informació: Escola de Natura Angeleta Ferrer (93 395 01 05).

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala