Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 05 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 9/5/2013

S’ha obert el període per presentar les sol·licituds per gestionar el quiosc-bar situat al parc de Can Solei-Ca l’Arnús
- El termini per presentar les ofertes finalitza el dia 28 de maig

S’ha obert el període per presentar les sol·licituds per gestionar el quiosc-bar situat al parc de Can Solei-Ca l’Arnús. Foto: Ajuntament BDNL’Ajuntament de Badalona ha aprovat les bases reguladores per a l’atorgament d’una llicència per a l’explotació del quiosc-bar situat al parc de Can Solei-Ca l’Arnús. La llicència serà per a un període inicial de 4 anys que es podria prorrogar fins a un màxim d’1 any més.

Les persones interessades en optar a la gestió d’aquest quiosc-bar amb lavabo tenen fins al 28 de maig per presentar la sol·licitud i documentació complementària establerta en les bases per participar en el procediment.

El quiosc-bar està construït i situat a la zona de Ca l’Arnús, davant d’una àrea de jocs. Es tracta d’un mòdul amb una superfície construïda de 12,50 metres quadrats i disposa d’una pèrgola per poder instal·lar una terrassa d’uns 43,75 metres quadrats.

Les persones interessades l’hauran de dotar de mobiliari i dels aparells necessaris per funcionar com a bar. Els horaris obligatoris d’obertura d’aquesta instal·lació s’han fixat entre els mesos d’abril a octubre i en període de cap de setmana i festius, de 12 a 20 hores, deixant que els interessats puguin proposar una ampliació d’aquests horaris així com oferir millores en activitats lúdiques, menjars, etc...

Un cop tancat el procés de presentació de propostes, l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat farà la valoració de les proposicions i atorgarà la llicència.

La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sònia Egea, considera que la posada en servei per primer cop d’aquest quiosc-bar “servirà per revitalitzar el parc ja que es donarà un servei que feia falta”. La regidora ha afegit que “s’han establert unes condicions d’explotació que faciliten la tasca a les persones que vulguin emprendre un negoci d’aquest tipus i així tenir l’oportunitat de donar un servei de qualitat en un lloc de gran valor patrimonial i vegetal com és el parc de Can Solei i Ca l’Arnús”.

Les bases reguladores estaran exposades al taulell d’anuncis, a la pàgina web de l’Ajuntament i també estaran disponibles a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat, plaça Assemblea de Catalunya 9-12, planta entresòl. També es es poden consultar a través d’aquest enllaç: http://goo.gl/wsr0g.

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala