Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 23 de Gener de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 29/4/2013

Badalona celebrarà la seva primera Shopping Night el dissabte 4 de maig
- Més de 140 botigues del centre de la ciutat obriran fins a la mitjanit i oferiran diverses activitats lúdiques, culturals, etc

Badalona celebrarà la seva primera Shopping Night el dissabte 4 de maigBadalona celebrarà la seva primera Shopping Night el dissabte 4 de maig. L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran; i Eli Ruiz, com a representant dels comerciants organitzadors, han presentat avui aquest esdeveniment en què les botigues del centre de la ciutat obriran fins a la mitjanit i oferiran diverses activitats dins i fora dels seus establiments. La 1a Badalona Shopping Night està organitzada per l’Associació de Comerç Badacentre i Centre Comerç Badalona amb el suport de l’Ajuntament de Badalona.

Més de 140 botigues dels carrers de Mar, Canonge Baranera, Soledat, Pietat, Francesc Layret i Sant Anastasi participaran en aquesta iniciativa que segons els organitzadors neix amb una voluntat de continuïtat i amb l’objectiu de convertir-se en un esdeveniment de referència a la ciutat i també per a visitants d’altres municipis veïns.

La 1a Badalona Shopping Night s’iniciara a les 20.30 hores a la plaça de la Vila, amb una flashmob dirigida per la coreògrafa Maribel del Pino i amb la participació de totes les escoles de dansa de la ciutat. La flashmob es repetirà a les 22 hores al carrer Canonge Baranera.

Fins a les 12 de la nit els visitants podran gaudir de descomptes exclusius en les botigues, d’un servei de personal shopper, i de tota mena d’activitats, tant al carrer com dins de les botigues, que inclouen des de degustacions gastronòmiques fins a activitats artístiques com concerts, passant per la participació en sortejos especials.

Per altra banda, per ajudar a promocionar aquesta nit especial de compres, la societat Marina de Badalona, encarregada de la gestió del Port de Badalona, ha organitzat un viatge en catamarà que portarà als possibles visitants des del Port Vell i el Port Olímpic de Barcelona fins al Port badaloní, amb sortida a les 18.20 hores des del Port Vell, 19 hores des de l’Olímpic i arribada al Port de Badalona a les 20 hores. El preu del viatge és de 18 euros.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha mostrat la seva satisfacció per l’organització d’aquesta iniciativa “que promocionarà el comerç de proximitat i afegirà un nou sentit lúdic a les Festes de Maig”. L’alcalde ha dit que “l’objectiu és situar el comerç de Badalona en la primera divisió dels centres comercials a nivell de Catalunya”. Albiol ha animat als ciutadans “a fer seus els carrers del centre de la ciutat i viure, d’una manera diferent, l’àmplia i atractiva oferta comercial de qualitat que hi ha a Badalona”.

Per la seva banda, la representant dels comerciants organitzadors, Eli Ruiz, ha destacat la participació de més de 140 establiments comercials en aquesta 1a Badalona Shopping Night i ha assegurat que “els ciutadans tindran aquest proper dissabte una bona oportunitat per gaudir d’una festa i descobrir la singularitat i la qualitat del comerç de la ciutat”.

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala