Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 28 de Maig de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 4/3/2010

Comencen les activitats del programa Jornades de les Dones 2010
- L'alcaldessa Núria Parlon hi participa a l'acte inaugural

20 dies d'actes per celebrar el 8 de març a Santa ColomaDemà divendres 5 de març, s’inauguren les Jornades de les Dones 2010, amb un ampli programa d’actes impulsat per l’Ajuntament i el Consell de les Dones de Santa Coloma, amb l’objectiu de reflexionar sobre la importància de la igualtat real entre sexes. El conjunt de la programació està emmarcat en el Dia Internacional de la dona treballadora, que se celebra el proper dilluns 8 de març.

L’acte inaugural tindrà lloc demà a les 18.00 al Museu Torre Balldovina i estarà presidit per l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon. L’acompanyaran la tinenta d’alcalde ponent de Polítiques d’Igualtat, Salut i Consum, Ángeles Peláez, i la presidenta de la Coordinadora local d’Associacions de Dones, Antonia Ortega.

Tot seguit, hi haurà la conferència “El temps, un dret de ciutadania”, a càrrec d’Imma Moraleda, responsable de l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació i regidora de Nous Usos del Temps de l’Ajuntament de Barcelona.

Dels actes centrals previstos per als propers dies, cal destacar la manifestació unitària del dia 8 (19.00, plaça de la Universitat). El dia 9 (18.00), de nou al Museu Torre Balldovina, hi haurà la conferència “De la violència de género a la igualdad. El camino hacia una auténtica democracia”, a càrrec de Consuelo Barea, metgessa psicoterapeuta de dones maltractades.

L’endemà, dia 10 (17.30, Mas Fonollar), es farà el taller “Y sin embargo, TE QUIERO”, amb l’antropòloga Isabel Holgado Fernàndez.

Per l’11 de març, la Sala Miquelet del Teatre Josep Maria de Sagarra acollirà l’obra “M de Roig: paraules d’Avui”, un monòleg dirigit per Maria Manau i Frederic Roda i interpretat per l’actriu Mariona Casanovas i el músic Emili Cuenca, basat en una selecció d’articles que va escriure Montserrat Roig al diari Avui que se centren en el feminisme, la justícia social, la lluita contra l’oblit, la discriminació racial, la llengua i la pau, entre d’altres.

El 12 de març , la Sala d’actes de la Torre Balldovina acollirà l’acte de lliurament del Premi Isabel Alonso, a càrrec de l’alcaldessa Núria Parlon i la presidenta de la Coordinadora d’Associacions de Dones, Antonia Ortega. Aquell mateix dia, l’Auditori Can Roig i Torres acollirà el recital de cançons tradicionals de dones interpretat per la cantautora Lídia Pujol.

En conjunt, les Jornades de les Dones 2010 suposen 20 dies d’actes, tallers, videoforums i exposicions, entre d’altres interessants cites a Santa Coloma. Tota la informació dels actes a http://www.gramenet.cat/principal/lajuntament/serveis/departament-de-ladona/jornades-de-la-dona.html

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala