Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 21 de Març de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 17/4/2013

La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona estrena la seva pàgina web www.badabiblios.cat
- A través del web, les biblioteques volen continuar impulsant projectes de foment i promoció de la lectura pública

La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona estrena la seva pàgina web www.badabiblios.cat. Foto: Ajuntament de BadalonaLa Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona estrena una nova pàgina web a través de la qual s’informarà de les novetats de la xarxa i es continuarà impulsant projectes de foment i promoció de la lectura pública. També es donarà cobertura a iniciatives de l’àmbit de la cultura i del treball creatiu. La web és una eina de millora del servei bibliotecari, un nou espai de comunicació que té la intenció de difondre el coneixement compartit potenciant la participació. L’adreça de la pàgina web és www.badabiblios.cat.

A la nova pàgina web es troba tota mena d’informació relacionada amb les biblioteques de la ciutat, començant pels horaris i ubicacions de cadascun dels centres, l’agenda amb els actes previstos, i les activitats més destacades.

La participació dels usuaris és un dels elements destacats de la nova pàgina web. Es posaran en marxa tertúlies en línia, algunes d’elles pensades per practicar l’idioma anglès. S’estrena la secció amb dos llibres que han estat Premi Ciutat de Badalona: un de narrativa d’adults, Escala d’incendis, de David Parra, i un de novel·la juvenil, Una de Zombis, de Patrícia Martín. El dia de l’inici de la tertúlia es comptarà amb la presència dels autors, que tornaran a participar puntualment al llarg dels dos mesos que durarà el debat. A través del programa de tertúlies en línia es pretén fer promoció dels llibres guardonats amb el Premi Ciutat de Badalona i dels autors locals. Els interessats en la llengua anglesa es poden registrar a la tertúlia en anglès que comença amb l’obra de Frank McCourt, Teacher Man.

El web inclou un bloc amb l’actualitat de la xarxa, diverses recomanacions de llibres dividides per franges d’edat i un joc que es basarà en el llibre del mes. També existeix un bloc infantil, amb un espai interactiu de temes infantils, i una secció de contes en llengua estrangera. Aquesta secció s’estrena amb El petit príncep en francès, anglès, alemany, català i castellà, en format de vídeo, produït per la Xarxa amb la col·laboració d’alguns usuaris, tot coincidint amb el 70è aniversari de la publicació del llibre d’Antoine de Saint-Exupéry.

Hi ha també un enllaç al portal de la Diputació de Barcelona que permet consultar el catàleg del fons documental de totes les biblioteques de la província de Barcelona, fer tràmits en línia o descarregar audiollibres. A més, es podrà interactuar a través de les diferents xarxes socials, incloses les d’imatges i vídeos.

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala