Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 01 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 10/4/2013

L'oposició reclama a Albiol infraestructures per la ciutadania
- CiU demana la Biblioteca de Canyadó i ICV-EUiA defensa les oficines municipals de districte

CiU de Badalona envia 4.000 fulls informatius reclamant la biblioteca de Canyadó que el govern del PP ha desestimat.Avui és el dia de les reclamacions. Dos partits de l'oposició, recentment enfrontats per la fallida moció de censura, CiU i ICV-EUiA han reclamat avui diverses infraestructures que han estat desestimades o retallades pel govern popular de García Albiol.

CiU de Badalona envia 4.000 fulls informatius reclamant la biblioteca de Canyadó que el govern del PP ha desestimat

La federació recorda als veïns que aquest era un compromís del govern d’Albiol, que ha preferit no recuperar la inversió, prevista als locals de l’edifici d’habitatges construït on hi havia la caserna de la Guàrdia Civil

“El govern del PP ha oblidat els compromisos que havia adquirit amb els veïns de Canyadó, entre els quals la biblioteca que s’havia de fer al barri amb recursos de la Diputació de Barcelona, i que s’ha desestimat perquè Xavier García Albiol ha preferit destinar els diners al programa de llibres de text i a diverses expropiacions”, afirma el president del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Badalona, Ferran Falcó, qui també ha destacat que “aquest és un compromís assumit pel PP amb els veïns, però també amb CiU en el marc de l’acord per a aprovar el primer i únic pressupost municipal que el govern d’Albiol ha pogut aprovar en quasi dos anys de mandat”.

En aquest sentit, el full manifesta la intenció del grup de CiU de continuar reclamant la posada en marxa d’aquest equipament, ja que els locals estan disponibles als baixos del nou edifici d’habitatges construït al solar on hi havia la caserna de la Guàrdia Civil. CiU considera prioritària l’actuació perquè, tal i com afirma al full informatiu, Canyadó és “un barri amb un gran dèficit d’equipaments culturals”, que l’Ajuntament, malgrat el context econòmic, podria resoldre si prioritzés adequadament les inversions i complís els seus compromisos.

Suport a les oficines municipals de districte

Per la seva banda, el grup municipal d'ICV-EUiA recorda que “primer es van suprimir l’Oficina de Districte de Pomar, carregant la tasca a la Morera, que també ha patit reduccions igual que la resta de territoris i Centres Cívics. La darrera actuació ha estat retirar el personal administratiu de l’Oficina de La Colina, deixant sense servei als barris de l’entorn. “Les oficines de districte i els serveis d’atenció descentralitzats són, amb els Centres Cívics, unes de les eines per realitzar polítiques de proximitat i apropar l’Ajuntament a la ciutadania. Es clar que per Garcia Albiol això no te cap importància” declara Carles Sagués, el líder del grup municipal d'ICV-EuiA.

El president del Grup Municipal denúncia que “ aquestes decisions es prenen d’esquena a la ciutadania i sense donar cap informació a les entitats que treballen al territori”.

ICV-EUiA ha dirigit un escrit a l’alcalde en demanda d’explicacions, per la darrera decisió que ha deixat l’oficina de La Colina sense representant municipal.

 

 

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala