Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 12 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 4/4/2013

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs contractarà 32 persones durant 6 mesos
- Les persones que superin l'entrevista i encaixin en el perfil entrararan en un sorteig

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs contractarà 32 persones durant 6 mesos. Foto: Ajuntament de Sant AdriàL'Ajuntament, amb la col•laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, contractarà 32 persones aturades de Sant Adrià per dur a terme un Pla integral de manteniment del municipi la primera quinzena del mes de juny.

Per segona vegada consecutiva es posa en marxa aquest projecte finançat de forma conjunta per l'Ajuntament i l'Àrea Metropolitana, dedicat preferentment a persones aturades del municipi, i que tindrà com a novetat la realització d'un sorteig per escollir les persones a contractar.

L'objectiu de l'Ajuntament és fer la màxima difusió i donar la màxima transparència a la convocatòria de contractació i a les seves bases, i per això tota la informació del procés s'anunciarà als mitjans d'informació municipals (revista Viure, web, etc.).

Les persones que hi estiguin interessades podran presentar a l’Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (OAC) una instància sol·licitant de participar en la selecció, a la qual hauran d’adjuntar una fotocòpia del DNI, un currículum i la demanda d'ocupació de l'Oficina de Treball de la Generalitat (la targeta de l'atur).

Un cop finalitzat el termini de presentació d'instàncies s’entrevistaran tots els aspirants i els que encaixin en els perfils buscats i obtinguin la puntuació requerida, entraran en el sorteig, que es realitzarà de forma pública. Amb aquest sistema l'Ajuntament pretén donar total transparència al procés de contractació de dos/dues oficials de primera responsables de grup, un/a auxiliar administratiu/va i vint-i-nou peons.

Durant tot el procés de selecció el Servei d’Informació i Orientació Laboral (SIOL) (ubicat a l’Edifici Besòs) estarà a disposició de tothom qui hi estigui interessat per donar-los informació i resposta a les seves demandes.

En la selecció, tal com quedarà reflectit a les bases, es valorarà ser de Sant Adrià de Besòs, la capacitació professional, la disponibilitat i motivació i pertànyer a algun o alguns dels col·lectius següents: dones, joves, aturats de llarga durada, famílies amb tots els membres a l'atur i persones que no cobren prestació de subsidi. Restaran excloses les persones que hagin estat contractades per l'Ajuntament en plans d'ocupació en els darrers tres anys i les que no tinguin una qualificació professional adequada.

La finalitat d'aquest programa és bàsicament dur a terme actuacions en la via pública fent tasques de manteniment i reforçant-les allà on siguin més necessàries. És prioritzaran els punts més crítics de tots els barris i zones industrials de la ciutat i s'actuarà també als solars públics, edificis municipals, accessos a platges, ponts, mobiliari urbà, etc.

També s'incidirà en la conscienciació per mantenir els espais públics nets i potenciar el civisme i la convivència entre tots els veïns i veïnes de Sant Adrià.

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala