Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 12 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 26/3/2013

Dos detinguts en un operatiu a establiments de compravenda de telefonia mòbil al Barcelonès Nord
- D’un total de sis establiments inspeccionats, quatre tenien deficiències administratives

Dos detinguts en un operatiu a establiments de compravenda de telefonia mòbil al Barcelonès Nord. Foto: Mossos d'EsquadraAgents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’ Esquadra de la comissaria de Badalona han detingut Aamir I, de 23 anys, nacionalitat pakistanesa i veí de Barcelona, i Jose Luis CM, de 26 anys, nacionalitat espanyola i veí de Badalona com a presumptes autors d’un delicte de receptació.

Es va tenir coneixement que en establiments de telefonia mòbil del Barcelonès Nord (Badalona i Sant Adrià del Besòs) es podria estar efectuant una activitat comercial sense els corresponents permisos administratius i amb incompliment de la normativa referida als locals dedicats a la compravenda d’objectes, així com la possibilitat que s’hi estiguessin venent de manera habitual telèfons sostrets.

Davant d’aquests fets, es va determinar dur a terme un operatiu d’inspecció a sis establiments de compravenda de telefonia mòbil.

En l’operatiu, que va tenir lloc el passat dijous 21 de març, van intervenir-hi agents de la comissaria de Badalona, de la Unitat Regional de Policia Administrativa, de la Guàrdia Urbana de Badalona, i de la Policia Local de Sant Adrià del Besòs. En quatre dels sis establiments inspeccionats es van detectar deficiències administratives, per manca de la corresponent llicència municipal d’activitats i del llibre de registre de compravenda d’objectes de segona mà.

En un dels establiments es va detectar com estava posat a la venda un telèfon de darrera generació que constava sostret a la ciutat de Barcelona.

El responsable de l' establiment va explicar que havia comprat aquell telèfon per un preu molt inferior al de mercat a un veí del barri, i que l' havien alliberat informàticament per tal de posar-lo a la venda. Una vegada confirmada la procedència il·lícita d' aquell telèfon, el responsable va ser detingut per un delicte de receptació. L’endemà de la inspecció es va detenir la persona que havia venut aquest telèfon sostret al local, José Luis CM, de 26 anys, nacionalitat espanyola i veí de Badalona.

Es dóna la circumstància que el propietari de l’establiment, que no es trobava present en el moment de la inspecció, compta amb antecedents policials previs pels mateixos fets (venda de telèfons que constaven sostrets en els diversos establiments de compravenda de telèfons que té en diferents localitats). Actualment s' estan fent gestions per intentar localitzar a aquesta persona per tal de procedir a la seva imputació per aquests fets.

Els detinguts van passar a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de Guàrdia, que en va decretar llibertat amb càrrecs.

Els agents continuen investigant sobre la possible procedència il·lícita d’altres objectes i no descarten noves detencions.

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala