Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 11 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 25/3/2013

Sant Adrià dedica les XVI Jornades Solidàries al conflicte del Sahara occidental
- Es duran a terme del 15 al 28 d'abril

Sant Adrià dedica les XVI Jornades Solidàries al conflicte del Sahara occidental.Com cada any, s’han organitzat les Jornades Solidàries a Sant Adrià, enguany amb el tema del Sàhara, els camps de refugiats, la realitat del dia a dia de les persones que viuen en aquests campaments.

Del 15 al 28 d'abril, s'han programat des de la Regidoria de Solidaritat amb la col·laboració de les entitats que conformen la Mesa de Solidaritat, tot un seguit d'activitats.

Exposicions del 15 al 28 d'abril

Nosaltres també, de Mireia Salgado i Eduard Giménez

A la Biblioteca Sant Adrià (pl. de Guillermo Vidaña, s/n)

Sorra als ulls

A la Biblioteca Font de La Mina (Ponent, 1-5)

• Exposició sobre Banca Ètica. Els bancs passen factura. Aquesta exposició forma part de la campanya Finances ètiques de SETEM Catalunya.

Al Centre de producció cultural i juvenil i Polidor (pl. de Guillermo Vidaña, s/n)

Dimarts 16 d'abril a les 18.30 h tindrà lloc l'acte d'inauguració de les XVI Jornades Solidàries a Sant Adrià, a la sala d'actes de la Biblioteca Font de La Mina, amb el passi de "Hijos de las nubes", d’Álvaro Longoria, protagonitzada i produïda per Javier Bardem. Es durà a terme una xerrada i debat posterior amb la presència d’Oualad Mousa, representant del Front Polisari a Catalunya, i també hi participarà un activista sahrauí i un representant de l'associació adrianenca Yalah, solidaris amb el Poble Sahrauí.

Dijous 18 d'abril a la sala d'actes de la Biblioteca de Sant Adrià, a les 19 h es projectarà el documental "El somriure de Smara", de Mireia Salgado i Eduard Giménez, amb els quals posteriorment es comentaran tant l'exposició com el documental.

Dimecres 24 d'abril hi haurà una xerrada – tertúlia amb l'escriptor sahrauí Bahia Mahmud Awa, que presentarà el seu llibre "El sueño de volver".

Divendres 26 d'abril hi haurà com cada any el sopar literari organitzat per UNESCO Sant Adrià i la Biblioteca Sant Adrià.

Dissabte 27 d'abril s’organitzarà la Fira d'Entitats de Solidaritat i Cooperació, que aquest any es fa conjuntament amb la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica, a la qual ens hem adherit com a municipi. Al llarg del dia des de les 11 h i fins a les 20 h, hi haurà tot un seguit d'actes a la plaça de la Vila, amb les paradetes de les entitats locals de solidaritat i la participació de la Biblioteca de Sant Adrià.

Es llegirà també el manifest d’enguany de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica. Cap a les 12.30 h es farà un espectacle familiar sobre comerç just i a les 18.30 h serà el torn del conta contes "Les flors del Sàhara", i es tancarà la fira amb un concert de fusió de música flamenca i sahrauí.

A més durant tot el dia trobareu activitats sobre comerç just, tastets de cafè o xocolata, gimcana... també hi haurà un mercat de segona mà a càrrec del Consell Municipal de la Dona.

També es presentarà el Banc del Temps amb una paradeta informativa a la mateixa fira.

 

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala