Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 14 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 22/3/2013

El rus s'incorpora a les audioguies i els codis QR de la ruta turística pel centre històric de la ciutat
- La Rambla, la Plana i el Museu són els tres punts de parada QR que han estat més descarregats

El rus s'incorpora a les audioguies i els codis QR de la ruta turística pel centre històric de la ciutat. Foto: Ajuntament BadalonaL’Ajuntament de Badalona ha incorporat l’idioma rus en les audioguies i els codis QR que ofereixen una ruta turística pel centre històric de la ciutat. El rus s’afegeix d’aquesta manera als altres quatre idiomes en què s’ofereix aquest servei: català, castellà, francès i anglès. La regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran, ha presentat avui aquesta novetat, juntament amb les dades d’utilització de la ruta.

L’Ajuntament de Badalona ha volgut incorporar el rus en la ruta audioguiada i els codis QR en constatar que els turistes que parlen aquest idioma han augmentant molt en els últim anys a Catalunya.

Les xifres de la Direcció General de Turisme indiquen que l’any 2012 van visitar Catalunya més de 750.000 turistes russos, i per aquest any 2013 s’espera superar el milió. A Badalona, els hotelers locals han constatat també aquest fenomen, destacant, a més, que són turistes amb un poder adquisitiu mitjà i alt , i interessats en el sol, la platja i les compres.

La Ruta turística pel centre històric es pot fer a través d’unes visites audioguiades, o, més recentment, a través de codis QR, que permeten descarregar informació a cadascun dels 13 punts de parada que conformen el recorregut. L’Oficina de Turisme de Badalona ha estat de les primeres a Catalunya en oferir aquest servei que facilita als visitants l’accés a la ruta de forma totalment lliure i autònoma.

Durant l’any passat, 461 persones van utilitzar l’audioguia, de les quals 137 ho van fer de forma individual i 324 en grup, totes amb un nivell de satisfacció de servei molt bo. En el mateix període, hi ha haver 777 visites en codis QR que van descarregar 1.294 pàgines. Els tres punts QR més descarregats van ser la Rambla, amb 202 pàgines vistes, la Plana, amb 175, i el Museu, amb 158.

La regidora Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran, ha explicat que amb la incorporació de l’idioma rus en les audioguies i els codis QR, s’amplia l’oferta d’aquest servei amb l’objectiu d’estar preparats per atendre les possibles demandes de turistes russos a la ciutat, un sector en creixement.


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala