Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 04 d'Abril de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 18/3/2013

Aquesta setmana s’inicia la primera fase de les obres de millora del barri de Morera
- Demà comencen els treballs per asfaltar l’avinguda de Morera

Demà comencen els treballs per asfaltar l’avinguda de Morera.Demà dimarts 19 de març comencen les obres de millora del barri de Morera. Concretament, demà s’inicia la primera fase d’aquests treballs que consistirà en l’asfaltat de l’avinguda de Morera, una de les vies bàsiques d’aquest barri. La previsió és que aquestes obres d’asfaltat durin tres dies.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que l’asfaltat de l’avinguda de Morera és la primera fase del conjunt d’obres que el Govern municipal té previst portar a terme aquest 2013 en aquest barri. Garcia Albiol ha recordat que en els propers mesos, i d’acord amb el compromís adquirit amb els veïns, s’iniciaran els treballs de la segona i tercera fase d’aquest pla de millora del barri de Morera, amb la reurbanització completa de l’avinguda Prat de la Riba i del carrer d’Alacant.

Recordem que a l’avinguda de Prat de la Riba s’eixamplaran les voreres, es posarà una filera d’arbres, s’eliminaran les barreres arquitectòniques en voreres i creuaments, s’instal·laran tres grups de cinc contenidors tots ells soterrats, es renovarà el clavegueram, es posaran papereres i nous fanals d’enllumenat públic i es conservaran les dues fileres d’aparcament per a vehicles. La placeta que hi ha a la confluència de l’avinguda de Prat de la Riba amb l’avinguda del president Companys també es reformarà i s’hi posaran jocs infantils.

A la plaça d’Enric Morera també se li farà un arranjament general, eixamplant les seves mides i donant-li un caràcter més obert cap al carrer. S’ampliarà la vorera de l’avinguda Bac de Roda, on es posaran aparcabicis. La circumval·lació de la plaça serà per a vianants, es reforçarà l’arbrat amb plàtans, es posaran papereres, es renovarà el clavegueram i es crearà una grada amfiteatre. També es posaran nous jocs infantils amb paviment de cautxú.

Per la seva banda, el carrer d’Alacant, entre l’avinguda del president Companys i el Torrent de la Font, es reurbanitzarà. S’eixamplaran les voreres i es millorarà l’accessibilitat, es mantindrà un cordó d’estacionament, hi haurà nou enllumenat públic, es posarà arbrat a la vorera del cantó mar on s’hi ubicarà el futur parc, es renovarà el clavegueram i els serveis públics, i es millorarà la tanca de l’antiga finca de Can Bada a més de netejar el solar.Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala