Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 12 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 1/3/2010

Visita a les obres de la pista poliesportiva Joaquim Blume
- Per convertir-la en una pista totalment coberta

Jordi Serra i Albert Tomàs, avui a la pista poliesportiva Joaquim Blume. Foto: Ajuntament de BadalonaL’alcalde de Badalona, Jordi Serra, i el regidor d’Esports i Joventut, Albert Tomàs, han visitat avui dilluns les obres que s’estan fent a la pista poliesportiva Joaquim Blume situada al carrer de Coll i Pujol, cantonada amb el carrer de la Selva, al barri de Sant Crist de Can Cabanyes.

El projecte de renovació d’aquesta pista té com a objectiu la transformació de la pista semicoberta a una pista completament coberta amb tancaments laterals. També es realitzarà una revisió general de la instal·lació que inclou l’acondicionament dels vestidors.

Durant la visita, l’alcalde de Badalona i el regidor d’Esports també han explicat els detalls de les obres que recentment s’han iniciat per millorar les instal·lacions del poliesportiu de Bufalà. En aquest altre equipament esportiu municipal se substituirà la coberta actual per una nova de xapa metàl·lica amb aïllament incorporat. El projecte també preveu la substitució total de la fusteria de la instal·lació i l’acondicionament general dels vestidors.

Ambdues obres estan sent executades per l’empresa municipal Engestur i finançades mitjançant un acord establert entre la Fundació Capital Europea del Bàsquet i l’Ajuntament de Badalona. Les obres, amb un import de 402.000 €, han estat encarregades a l’empresa Grup Mas Edificació S.L que han fixat en dos mesos i mig els terminis d’execució.

L’alcalde de Badalona, Jordi Serra, ha afirmat que entre l’any “2009 i el 2010 totes les instal·lacions esportives de la ciutat, moltes de les quals tenen entre 30 i 40 anys, quedaran absolutament renovades”. Serra ha recordat també que aquest mateix districte compta des de fa unes setmanes amb unes noves i modernes instal·lacions, en referència al nou complex esportiu del Districte 2 que disposa d’un camp de futbol de gespa artificial, dotze pistes de petanca i dues pistes poliesportives.

El regidor d’Esports i Joventut, Albert Tomàs, ha manifestat que aquests projectes “continuen en la línea de millora i acondicionament de les instal·lacions esportives municipals que permetin que els ciutadans puguin gaudir d’un autèntic circuit d’instal·lacions per a la pràctica de l’esport. En aquest projecte és important posar al dia les instal·lacions municipals que amb el pas dels anys s’havien anat deteriorant i incorporar noves com la zona esportiva del Districte 2”.


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala