Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 28 de Maig de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 25/2/2013

Detinguda una falsa vident per estafar i furtar joies a les seves clientes al Barcelonès Nord
- La detinguda acumula fins a deu antecedents policials per delictes de la mateixa naturalesa

Detinguda una falsa vident per estafar i furtar  joies a les seves clientes al Barcelonès NordAgents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la comissaria de Badalona han detingut, el passat 17 de febrer, Maria Isabel CM, de 46 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Badalona, com a presumpta autora de tres delictes d’apropiació indeguda.

Arran de la recepció de la denúncia de tres persones que havien estat víctimes de l’estafa i de l’engany per part d’una suposada vident de Badalona, els agents van iniciar les gestions necessàries per tal d’esclarir els fets i detenir la presumpta autora de l’engany.

Les víctimes, en la seva majoria dones d’edat avançada, eren captades a través de la falsa vident que els manifestava oferir els seus serveis de vident, astròloga, maga, i especialista en purificar les ànimes i eliminar les males vibracions i mals esperits, solucionant així els seus problemes.

El modus operandi d’aquesta dona sempre és el mateix; es val del fet de tenir un cert “renom” en aquest àmbit així com d’haver treballat en un gabinet conegut d’especialistes en el ‘tarot’ via telefònica. D’aquesta manera, es guanyava la confiança de les futures víctimes de l’engany.

Una vegada assolida la confiança anava als domicilis d’aquestes per llegir-los la bonaventura de la mà, llençar les cartes del tarot, fer suposats exorcismes, i en ocasions aprofitava la confiança per regirar calaixos de les habitacions i furtar d’amagat les joies que trobava.

En la resta d’ocasions feia creure a les víctimes que si li lliuraven les seves joies ella faria un suposat conjur per treure la mala sort o mals esperits que aquelles joies els hi provocaven. Els deia que se les havia d’emportar a casa seva per fer la feina i que quan les joies estiguessin purificades ja les tornaria; cosa que no feia mai.

Maria Isabel CM acumula fins a deu detencions per fets similars, tractant-se de delictes d’estafes, apropiacions indegudes i/o furts de joies; a més d’haver estat denunciada en d’altres ocasions per faltes d’estafa o de furt.

La detinguda va passar a disposició judicial davant del Jutjat d’ Instrucció núm. 4 de Badalona, que en va decretar llibertat amb càrrecs.

 

 

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala