Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 07 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 13/2/2013

El Pla de Mobilitat Urbana de Badalona se sotmet a l’opinió de la ciutadania
- Fins al 20 de març, els ciutadans poden expressar en diversos fòrums el seu parer sobre aquest Pla

El Pla de Mobilitat Urbana de Badalona se sotmet a l’opinió de la ciutadania. Foto: Ajuntament de BadalonaAquest mes de febrer s’ha posat en marxa el procés per sotmetre a l’opinió de la ciutadania el Pla de Mobilitat Urbana de Badalona. Així, fins al 20 de març, els ciutadans de Badalona poden expressar en diversos fòrums el seu parer sobre aquest Pla que ha de definir les polítiques de mobilitat a la ciutat.

Badalona va iniciar l’any 2009 la redacció del Pla de Mobilitat Urbana amb el suport de la Diputació de Barcelona i de l’Entitat Metropolitana del Transport. Aquest pla és una eina de planificació de la mobilitat que s’ha de realitzar amb la intervenció de les diferents àrees de l’Ajuntament implicades, i que també ha de comptar amb la participació ciutadana a través del Consell de la Mobilitat, així com d’altres agents implicats en el tema.

Seguint aquestes directrius s’ha posat en marxa el procés de participació ciutadana perquè tothom que vulgui conegui quin és el Pla d’Acció que formarà part del Pla de Mobilitat Urbana de Badalona, és a dir, els projectes i les estratègies concretes que s’han de dur a terme.

La participació té dues parts, una virtual que consisteix a participar en un fòrum web, obert fins al 22 de febrer, i un altre de presencial, amb la realització de 3 tallers dedicats a temàtiques com els vianants i les bicicletes, el vehicle privat, i el transport públic. Els tallers tindran lloc els dimecres 6, 13 i 20 de març a les 19 hores al Centre Cívic La Salut (Av. Marquès de Sant Mori s/n)

Per participar en el fòrum virtual s’ha d’anar fins a la pàgina web de l’Ajuntament www.badalona.cat i consultar la pàgina de Mobilitat, on es pot trobar tota la informació relacionada amb el Pla de Mobilitat. També hi ha un enllaç directe al fòrum virtual perquè tothom que vulgui pugui valorar les diferents propostes:

http://www.deliberaweb.com/index.php?seccio=veureportal&veureid=194&llegir=1

Pel que fa als tallers, cal fer una inscripció prèvia enviant un correu electrònic a jparess@badalona.cat o trucant al telèfon 93 483 27 46.

El regidor de Via Pública i Mobilitat, Daniel Gracia, considera molt necessària la participació dels ciutadans ja que, “les seves opinions segur que aportaran noves idees i contribuiran a fer més enriquidor el Pla de Mobilitat Urbana de Badalona”.


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala