Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 11 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 20/2/2013

L’Ajuntament impulsa la creació d’un nou viver per a empreses al polígon de Les Guixeres
- L’objectiu és reformar una nau industrial de 300 metres quadrats on s’hi podran instal·lar 8 noves empreses de la ciutat

L’Ajuntament impulsa la creació d’un nou viver per a empreses al polígon de Les Guixeres. Foto Ajuntament de BadalonaL’alcalde de Badalona, i president de l’empresa municipal Ens de Gestió Urbanística, SA (ENGESTUR), Xavier Garcia Albiol; el president del Gremi d’Instal·ladors del Barcelonès Nord i Baix Maresme, Ambròs Martínez; i el president de la Fundació Privada Llegat Roca i Pi, Joaquim Vidal, han signat avui un conveni de col·laboració per tal de realitzar les obres d’adequació, reforma i millora d’una de les instal·lacions de l’empresa ENGESTUR per tal que nous emprenedors de Badalona puguin utilitzar aquest espai com un viver d’empreses on iniciar la seva activitat professional. L’acte ha comptat també amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran, i del conseller delegat d’Engestur, Tomás Vizcaíno.

Aquest espai, propietat de l’empresa municipal Engestur, està ubicat al carrer de l’Energia, número 16, al polígon industrial de Les Guixeres. Aquesta iniciativa servirà per poder oferir als emprenedors un nou espai, de forma temporal i a baix cost, on poder començar a desenvolupar les seves iniciatives empresarials.

Segons aquest conveni la societat municipal ENGESTUR cedirà el local, una nau industrial de 300 metres quadrats de la seva propietat, per tal d’ubicar-hi diverses empreses en els seus passos previs a la sortida al mercat. La previsió és que en aquest nou espai es puguin instal·lar 8 noves empreses de la ciutat. La previsió és que les obres estiguin enllestides en les properes setmanes.

Per la seva banda la Fundació Roca i Pi facilitarà un professional qualificat, per tal de coordinar i dirigir les obres d’adequació a les instal·lacions i reformes necessàries del local i aportarà els professionals especialistes per realitzar aquestes obres. D’aquesta manera la Fundació Privada Llegat Roca i Pi, acompleix un dels seus objectius com és el del foment de la inserció laboral de persones en atur, afavorint així la seva integració social per a prevenir l’exclusió social.

Finalment el Gremi d’Instal·ladors del Barcelonès Nord i Baix Maresme assumirà l’assessorament tècnic en referència a les tasques a realitzar en la reforma i facilitarà contactes amb els fabricants per obtenir materials d’instal·lació necessaris per al desenvolupament d’aquesta actuació.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que aquest conveni és un altre exemple excel·lent de l’aposta del Govern municipal per impulsar iniciatives que ajudin a posar en marxa nous projectes empresarials en aquesta ciutat. Garcia Albiol ha destacat que aquest projecte impulsat amb el Gremi d’Instal·ladors del Barcelonès Nord i Baix Maresme i la Fundació Privada Llegat Roca i Pi posa de manifest que la col·laboració entre el sector públic i el sector privat és essencial per tirar endavant polítiques de promoció de l’ocupació. L’alcalde de Badalona ha explicat que “l’objectiu de l’Ajuntament i d’aquestes entitats és donar suport a polítiques actives de desenvolupament econòmic i social en benefici de la ciutat”. “El següent pas és acordar amb la Federació Empresarial de Badalona els criteris que se seguiran per escollir els primers projectes d’emprenedoria que s’instal·laran en aquest nou viver d’empreses de la ciutat”, ha afegit l’alcalde.


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala