Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 05 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 26/2/2010

"La bella dorment" de la Companyia de Ballet de David Campos al Sagarra
- El nou teatre va obrir de nou les seves portes ahir

Ahir el Teatre Josep Maria de Sagarra va obrir les seves portes a la ciutadania amb un gran èxit d’espectadors. La sala Sagarra del renovat equipament va exhaurir les seves localitats (570), un èxit de públic que va poder gaudir d’un inici de programació d’alt nivell, amb l’obra American Buffalo de David Mamet i amb la direcció de Julio Manrique.

Abans de l’obra, l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, va dirigir-se al públic present i en el seu parlament destacà que Santa Coloma “ja disposa d’un equipament d’alta qualitat en l’àmbit de les arts escèniques que permetrà els colomencs i colomenques, i a tots els ciutadans de l’àrea metropolitana de Barcelona, gaudir d’una programació d’alt nivell” .

Núria Parlon va recordar que amb la remodelació, el Teatre ha aconseguit tres espais diferenciats: la sala Sagarra, la nova sala Miquelet amb 140 localitats, adreçada a obres de petit format i per a la formació dels estudiants de l’Aula de Teatre de Santa Coloma (SCAT), i la caixa escènica que està destinada a muntatges pocs convencionals.

Demà dissabte i el diumenge, a les 21.00 i 19.00 hores respectivament, el Ballet de Santa Coloma de Gramenet David Campos representarà La bella dorment a la sala Sagarra. Amb un plantejament escènic gens convencional, en el qual es fonen el llenguatge del cinema i la dansa, David Campos torna a sorprendre el públic amb la seva particular proposta d’aquest clàssic."La bella dorment", de la Companyia de Ballet David Campos, aquest cap de setmana al Sagarra

El coreògraf revisa en profunditat aquesta obra, presentant-nos una bella dorment molt fresca i vitalista, que transita per paisatges onírics i màgics de castells medievals i urbs contemporànies. La representació de gran qualitat escènica ha recorregut la geografia espanyola al 2009; s’ha representat a Barcelona, al Gran Teatre del Liceu i al Teatre Romea, a més dels teatres més importants de Madrid, Gijón i Castellón, entre d’altres. Ara, tornem a poder gaudir d’aquesta moderna revisió del clàssic a la nostra ciutat.

Les entrades són a la venda a les oficines de Caixa Catalunya i al Tel-entrada (902 10 12 12, www.telentrada.com), al preu de 15 euros, i es poden adquirir a les taquilles del Teatre dues hores abans de cada representació. Hi haurà un 25% de descompte per als espectadors amb carnet jove, els jubilats, les persones amb discapacitat, els grups organitzats a partir de 10 persones, els espectadors que tinguin el carnet de les biblioteques i els Amics del Museu.


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala