Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 04 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Daniel Gómez - Sant Adrià de Besòs - 6/2/2013

El Club Waterpolo Sant Adrià se'n porta una matrícula d'honor a l'Autònoma
- L'equip adrianenc va guanyar a la Universitat Autònoma B per 7 a 13 (2-3, 0-2, 3-2, 2-6) en un partit molt dur

El XW Sant Adrià va aconseguir una treballada victòria a la piscina de la Universitat Autònoma per 7 a 13. Foto: Daniel GómezGran partit de waterpolo el que es va viure dissabte 2 de febrer a les cuatre de la tarda a la piscina de les magnífiques instal·lacions esportives de la Universitat Autònoma de Barcelona a la localitat de Bellaterra, entre els equips CW Universitat Autònoma B i CW Sant Adrià, corresponent a la 12a jornada del grup B de la lliga Preferent Catalana.

Va ser un partit jugat amb molta intensitat, molt igualat durant la majoria de les fases del joc i a on les defenses van ser bastant agressives.

Gran culpa d'això la va tenir la no presentació al partit d'un dels àrbitres. Llavors, en una piscina gran, amb la falta d'un àrbitre i, amb una més que discutible actuació de l'altre (per ambdues parts), degut a que li anava gran aquest partit per arbitrar-lo tot sol. Va començar molt poc permisiu, pitant expulsions molt discutibles, després va deixar que el joc s'endurís i quan semblava que se li podia anar el partit, va expulsar dos jugadors, un de cada equip, els quals van pagar els plats trencats dels minuts anteriors, ja que van ser expulsats per pràcticament res en comparació del joc vist amb anterioritat, només van parlar amb una mica d'intensitat sobre un “lance” del joc. A partir d'aquí, ja tot el partit va ser molt crispat. Una part del públic insultava airàdament a un dels jugadors del Sant Adrià, sense que l'àrbitre actuès en cap moment perquè el partit tornès a la calma.

Un moment del partit, a sota de l'aigua. Foto: Daniel GómezEl primer quart va estar molt igualat, en el referent al joc, on els adrianencs van guanyar per la mínima.

Al segòn quart, Club Waterpolo Sant Adrià va modificar lleugerament les marques a la defensa i va aconseguir un 0-2 i, eixamplant el marcador a un 2 a 5.

En el tercer quart va ser quan es van expulsar a un jugador de cada equip i es torna el partit elèctic i d'infart per la tensió del joc i les pressions externes. S'acaba amb un 3 a 3 i un resultat de 5 a 8 a favor del Sant Adrià.

L'últim quart es transforma, a més a més, en un “corre calles”, incrementant molt el cansament dels jugadors. L'Autònoma, llavors, va intentar modificar la seva defensa, buscant més les pèrdues de pilota del Sant Adrià i buscant més l'atac ràpid. En un principi li funciona, degut a una mica de nerviosisme en el Sant Adrià. Però desprès de l'últim temps mort adrianenc, es modifiquen les estructures d'atac i defensa i, es calmen una mica els jugadors. Aconseguint un parcial de 2 a 6, guanyant per 7 a 13 i emportant-se una Matrícula d'Honor de La Universitat Autònoma.

El pròxim dissabte 9 de febrer a les 19h. es disputarà el CW Sant Adrià – CW Jupiter Sant Martí i del divendres 15 al diumenge 17 de febrer, la Copa del Rei al CN Atlètic-Barceloneta.

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala