Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 27 de Febrer de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 28/1/2013

Jesús García Bragado respon Joan Martí i Óscar Marjalizo
- Lamenta la seva decisió i parla d'informacions incorrectes basades en el desconeixement

Jesús García Bragado (al centre, amb camisa groga, durant la inauguració de la nova seu del PP a Sant Adrià) respon Joan Martí i Óscar Marjalizo. Foto: PPEl líder del Partit Popular de Sant Adrià, Jesús García Bragado, ha respost a Joan Martí i Óscar Marjalizo, dirigents dels partit que fa una setmana es van donar de baixa de la formació i que han concedit una entrevista a l'Àrea Besòs per explicar els seus motius.

García Bragado lamenta "la seva decisió perquè Joan Marti va ser una persona molt valenta encapçalant el partit en uns moments molt difícils en els quals militar en el PP era complicat. Malauradament la seva relació amb la direcció del partit es va anar deteriorant amb els anys fins al punt que van haver de prendre una decisió dolorosa, igual que es va fer en altres municipis de Catalunya. Sant Adrià no ha estat cap excepció en la renovació de llistes en aquest sentit”.

El líder popular també lamenta “la baixa d'Óscar Marjalizo perquè és una persona jove, encara que no estava d’acord amb el canvi d'adreça que havien decidit els dirigents del partit. M'hagués agradat comptar amb ell per la seva joventut de cara al futur. Les circumstàncies han fet que no es pogués comptar amb la seva experiència i coneixement però hem de mirar cap endavant perquè el passat ja no podem canviar-ho”.

Segons Jesús García Bragado, “hi ha moltes coses que declaren que són incorrectes, tant de Laura Rodera com sobre la meva persona, com per exemple que els costos de la seu local se sufraguen des de la direcció de Barcelona. Són fruit d'informacions basades en el desconeixement i fins i tot entrant en el terreny de la desqualificació personal. Però no crec que ens condueixi a cap lloc fer cap mena de desmentits. Un cop passi el ple dels pressupostos del 2013, potser un bon moment per donar explicacions”.

El líder del PP adrianenc també vol destacar que "les meves companyes, Desyré i Laura estan molt decepcionades amb ells perquè les informacions són totalment incorrectes. Desyre viu des de sempre a La Mina i Laura és molt estimada a Santa Coloma pels nostres companys de partit. Prova d'això és que sempre que els demanem col·laboració ens responen de seguida. Reitero que són unes declaracions molt desafortunades a més d'incorrectes. Amb els pressupostos en vies d'aprovació el principal partit de l'oposició s'ha de dedicar a contrareplicar persones ressentides?".

Per acabar, afirma que “actualment el PP de Sant Adrià es troba molt il·lusionat amb la inauguració de la seva seu local en el municipi, que era un dels objectius marcats des del principi, i que li permetrà seguir creixent per poder ser alternativa al govern actual quan els ciutadans ens donin la seva confiança de forma majoritària”.

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala