Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 05 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 20/12/2012

El Teatre Sagarra de Santa Coloma acomiada la programació de l’any 2012 amb el showman David Guapo i l’espectacle ‘Ârtica’
- Les entrades per tots dos espectacles estan exhaurides

El Teatre Josep Maria de Sagarra (C/ Lluis Companys 2David Guapo actua demà al Teatre SAgarra.7) acomiada el segon semestre de programació amb dues propostes ben diferents. Per una banda, el showman barceloní, David Callejón, conegut com a David Guapo, posarà una nota d'humor aquest divendres 21 de desembre (20.30 hs) amb el seu darrer espectacle de monòlegs "#quenonosfrunjanlafiesta" amb el que demostra que actualment és un dels humoristes de major projecció. En poc temps ha passat de ser un perfecte desconegut a ser un fenomen de masses.

Les entrades per aquest espectacle ja estan exhaurides.

"Ârtica", un secret ben guardat

El dissabte 22 i el diumenge 23, en tres sessions diàries –a les 17:00, 19:00 i 20.30 h - el Teatre Sagarra acull l'estrena d’ "Ârtica" de la companyia colomenca Ponten Pie amb la direcció de Sergi Ots. Es tracta d'un espectacle de 20 minuts de durada amb entrada lliure però aforament limitat a una vintena d'espectadors i espectadores. A dia d’avui les entrades estan exhaurides.

L’obra ens desvetlla un secret minuciosament guardat durant molt anys. El fil inicial és una investigació científica per poder salvar el món d’un escalfament global que ha dut a un grup d’investigadors a crear accidentalment un fenomen climàtic sense control. El que ens havia de salvar és ara una forta amenaça per tots els qui habitem en aquesta esfera. Els espectadors i espectadores es converteixen en ambaixadores de cadascun dels continents del món i seran els citats a una reunió clandestina on descobriran alguna cosa que els deixarà glaçats.

Un any ple d’activitat: 40.000 espectadors

Enguany, el Teatre Sagarra ha ofert 24 obres en el marc de la programació estable, entre d’altres propostes, que han atret uns 40.000 espectadors i espectadores. Una de les novetats 2012 ha estat el cicle Sagarra Comedy que, durant quatre dissabtes de novembre, ha portat monologuistes de primer nivell a la ciutat, que han aplegat més de 1.000 espectadors i espectadores; donat l’èxit de la proposta el proper any se celebrarà la segona edició. Un altra novetat ha estat la posada de llarg del nou carnet Sagarra Club, que ofereix descomptes del 50% al preu de les entrades.

Per altra banda, el Teatre també ha estat l’escenari de quatre festivals d’arts escèniques, dos dels quals han estat internacionals (Festival Internacional de Gospel i Festival Internacional de Circ Solidari).

 

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala