Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 12 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 18/12/2012

El Nadal arriba a Sant Adrià
- El Pessebre Vivent, Adrilàndia, Els Pastorets i la Cavalcada de Reis, els actes principals

El Pessebre Vivents es representa als jardins del MhiC els dies 22, 23, 25 i 26 de desembre de 18.30 a 21 hores. Foto: Montse PallarèsEl Nadal a Sant Adrià és, des de fa anys, sinònim de Pessebre Vivent, d'Adrilàndia, Els Pastorets i de la Cavalcada de Reis Maigs. Hi ha més activitats nadalenques, però aquestes són les més destacades.

El Pessebre Vivent de La Catalana, que ja no s'instal·la al barri, repeteix ubicació al Museu d'història de la immigració de Catalunya (MhiC). Aquests dies es donen els darrers retocs perquè tot estigui a punt. El Saló Infantil i Juvenil Adrilàndia arriba ja a la majoria d'edat i Els Pastorets es tornen a representar a l'Ateneu Adrianenc.

Aquí teniu la programació completa de Nadal a Sant Adrià:

Pessebre Vivent

El 22 de desembre els Pessebristes de Sant Adrià de Besòs inauguraran el seu tradicional Pessebre Vivent, a les 18.30 h. El Pessebre es podrà visitar els dies 22, 23, 25 i 26 de desembre de les 18.30 a les 21 h, als jardins del Mhic, Museu d’Història de la Immigració de Catalunya.

Representació de Els pastorets

El 23 de desembre i 30 de desembre, a les 18.30 h, a l’Ateneu Adrianenc (c. d’Andreu Vidal, 7). El preu de l’entrada per a les persones que siguin sòcies de l’Ateneu és de 5 € i per a les que no ho són és de 6 €.

Casal de Nadal

Aquest Nadal el Centre de Lleure ASSA organitza un Casal de Nadal els dies 24, 27, 28 i 31 de desembre, i 2, 3 i 4 de gener de 9 a 17 h, amb taller de mandales, tallers de cuina, manualitats, sortides... Més informació i inscripcions: Centre de Lleure ASSA (Via Trajana, 1). Tel 93 462 18 13 o 679 74 91 14.

Saló infantil i juvenil Adrilàndia

Al gener l’any comença amb la 18a edició del Saló Infantil i Juvenil Adrilàndia, que enguany es farà els dies 3 i 4 de gener, omplint els espais de la Rambleta, Poliesportiu Ricart i Centre de producció cultural i juvenil Polidor amb jocs, tallers, espectacles i moltes sorpreses. L'horari del Saló serà de 10.30 a 14 h i de 16.30 a 20 h els dies 3 i 4 de gener.

Cavalcada de reis

L'agenda de Nadal arribarà a la seva fi el dia 5 de gener amb la benvinguda que els nens i nenes de Sant Adrià de Besòs podran fer a ses Majestats els Reis Mags d'Orient al llarg de la cavalcada. El recorregut serà el següent: Via Trajana, pl. de Pius XII, av. de les Corts Catalanes, c. de l’Argentina, c. de Goya, c. de Doctor Fleming, c. de Frederica Montseny, c. de Sant Ramon de Penyafort, c. de Ponent, c. de Llevant, c. de Cristòfol de Moura, c. de Torrassa, av. de la Platja, av. d'Eduard Maristany, av. de la Platja, av. de Catalunya, av. de Pi i Maragall, c. Major, de les Monges, c. de Rafael Casanovas, c. de Ricard i plaça de la Vila.

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala