Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 04 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Daniel Gómez - Sant Adrià de Besòs - 26/11/2012

L'Autònoma B guanya el Sant Adrià en un final d'infart
- El resultat final d'11-12 (3-3, 3-2, 2-3, 3-4) evidencia un gran partit de warterpolo

El CW Sant Adrià no va poder guanyar a l'Autònoma B el passat dissabte al Ricart. Foto: CW Sant AdriàGran partit de waterpolo el que es va viure dissabte 24 de novembre a la tarda a la piscina del Complex Esportiu Ricart, entre els equips CW Sant Adrià i CW Universitat Autònoma B, corresponent a la 5ª jornada del grup B de la lliga Preferent Catalana.

Va estar molt igualat durant tot el partit, on les defenses van primar sobre els atacs. Això ho podem veure als parcials dels quarts de joc: (3-3, 3-2, 2-3, 3-4).

El partit es va girar una mica de cara a l'Autònoma, quan a partir del tercer quart es van entran en uns minuts de descontrol de les posicions d'atac, on es perdien moltes pilotes i es convertia en un “correcalles” el partit. Cosa que al Sant Adrià li va passar una mica de factura, degut a que físicament es va trovar més bé l'Autònoma.

Tot i així, l'últim quart va començar amb un empat a 8 gols. A la primera part de l'últim quart, el Sant Adrià va començar molt concentrat, no entrant en el joc massa agressiu, que durant alguns moments del partit va realitzar l'Autònoma (un equip molt més veterà que el Sant Adrià). Això es va reflectir en un 10 a 9 a favor de l'equip local.

A la segona meitat de l'últim quart li va fer mal al Sant Adrià quan li van pitar un penal encontra i, li van treure tarjeta vermella al seu jugador, restant nomès dos minuts per la fi del partit.

El partit es posava 10 a 12 a favor de l'Autònoma. Llavors el Sant Adrià va treure la seva força i punt d'honor, remontant fins al 11 a 12. Va tenir l'última jugada del partit a les seves mans per tal d'empatar. Però a aquesta última jugada l'Autònoma va plantejar una defensa molt agressiva, que no va possibilitar que marquès el Sant Adrià el gol de l'empat

El CW Sant Adrià va realitzar un gran partit tot i patir la baixa important per sanció del segon millor jugador de l'equip, ex-jugador de Primera (ja que el primer és el porter, que durant la setmana entrena amb CN Horta de Primera Divisió Nacional).

Cal destacar també, la bona actuació de l'equip arbitral, on es va tenir l'honor de l'arbitratge d'un Àrbitre Internacional destacat i, ens va fer una Classe Magistral de com s'arbitra a les grans lligues, a on les faltes s'han de lluitar molt i, els atacants han de demostrar amb més intensitat la seva valúa tècnica i física.

 

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala