Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 14 de Desembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adri de Bess - 13/11/2012

El candidat Joan Mena explica les propostes d'ICV-EUiA en el mercat de Sant Adri de Bess
- Ha repartit octavetes de la coalici amb els regidors Irene Aldabert, tamb candidata, i Gregorio Camacho

Irene Aldabelt, Gregorio Camacho i Joan Mena durant la seva visita al mercat dels dimarts de Sant Adrià. Foto: EUiALa campanya electoral per a les eleccions al Parlament de Catalunya a Sant Adrià de Besòs ha comptat avui amb un convidat d'excepció en la persona de Joan Mena, cap de candidatura d'EUiA i número 3 en les llistes de la coalició ICV-EUiA per la circumscripció de Barcelona.

Acompanyat pels també candidats i veïns de Sant Adrià, Irene Aldabert i José Luís Muñoz, així com pel regidor a l'Ajuntament de Sant Adrià, Gregorio Camacho, Mena ha fet campanya aprofitant la celebració setmanal del ‘mercadillo’ municipal de Sant Adrià. Mena ha aprofitat per explicar als assistents les propostes de la coalició sintetitzades en el seu lema de campanya: ‘I tant si podem! Dret a decidir, sí. Drets socials també’.

Des de la defensa del poble de Catalunya a decidir el seu futur, Mena ha recordat com la dreta espanyola i catalana, PP i CiU, han anat durant tot aquest temps de la mà, aplicant polítiques similars i defensant un mateix model social: retallades de l'estat del benestar (educació, sanitat, dependència...), beneficis fiscals per als rics, càrrega de la crisi sobre les espatlles dels treballadors mentre es rescata els bancs i els causants de la crisi amb fons públics. El PP ha recolzat a CiU a Barcelona, i CiU al PP a Madrid. Només en els últims temps han escenificat una ruptura, motivada per la fugida cap endavant d'Artur Mas després del total fracàs de les seves polítiques antisocials, polítiques que intenta fer oblidar embolicant-se en la bandera per així aconseguir una majoria més gran que li permeti dur a terme noves i més brutals retallades.

Mena ha recordat també la importància de lluitar contra les polítiques de retallades i eliminació de drets socials, mitjançant la participació en la vaga general del 14 de novembre, treballant perquè sigui un èxit que mostri el rebuig dels treballadors i treballadores a aquestes polítiques.

Posteriorment, els candidats i regidors de la coalició per Sant Adrià, acompanyats per membres de CCOO de la localitat i la comarca del Barcelonès Nord, han recorregut els comerços de la ciutat per informar a clients i comerciants dels objectius de la vaga i de la necessitat de contribuir entre tots al seu èxit per aconseguir així una política autènticament social que abandoni les retallades i incentivi l'economia, per permetre la seva recuperació.

Text: EUiA

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala